11 Ogos 2011

:: Jelesnya Tgk Orang SHOPPING RAYA.... ::



Umang umang ai...
Tengah ari baru berkesempatan nak update blog
Sebuk bukak email n FB je dulu
Pastu gi jenjalan blog kawan2 lain
Pastu stop jap layan Zakwan
Baru la ni ada masa nak menaip

Sana sini ramai dah citer pasal shopping raya
Sangat jeles, huhu!
Yela, kalu shopping skrg sure lagi byk sale
Lagi banyak harga runtuh, lagi banyak pilihan

Tapi..
MamaZakwan dah shopping awal2
Shopping sebelum pose aritu lagi
Shopping ala kadar je
Mana yg bleh pakai tahun lepas punya, pakai je la..
Lagipun lagi rasa excited nak sambut baby baru banding ngan nak raya
^_____^

Nape MamaZakwan shopping awal2 sangat?
Sebabnya...
Macam dah dapat rase cam tak larat je
Kalu nak shopping time pose2, huhu!

Naseb baik btul!
Memang tak larat nak jalan siang2
Time tgh2 pose
Rase nak pitam, rase berpeluh walaupun tmpt tu ber aircond
Kalau jalan malam lepas berbuka ok sket
Tapi mana cukup masa, huhu!
Tengok je la orang lain sebuk bershopping

Shopping tu shopping jugak..
Jangan membazir tau! =p

Zakwan releks jek sbb Mama nya tak shopping sakan thn ni, huhu!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

Huda berkata...

betul tu! soping time pose ni kadang2 mencabar iman, bnyk sgt yg nak dibeli kang :)

zura_habib berkata...

kami pun sopping sebelum pose..dh setel legaaaaaaaa

cucu umie berkata...

ayie shje tak shopping lg..haha

mummy_ayu berkata...

takde shopping mana pun..ala kadar je...

MamaYatie berkata...

dah siap shopping awal2 yer..bagus2x..yer la, org ygy tak membawak pun letih apa lagi yg membawa

eima berkata...

bj fahim dah beli ad... bj abah minggu ni ... bj mama tak beli ..rasa cam rugi nk pakai lagi 2 bln je..pastu dah nk bersalin ...

eB ezrin berkata...

eb bli baju anak2 jerk, ebnyer blom lagi hu3

mamalieyna berkata...

baju anak je dh soping, bju makayah belum lg ni...huu~ semangat kureeng la dh peknen gini..hehe..dh lak taktau beraya kt mana, KL je rasanya..hu~

nad camno, puasa ok ke?..eina kurang la..hu~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita pun dah siap shoping awal b4 puasa ari tu nad...la ni tinggal nak cari baju raya papanya je...rindu kat zakwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...