10 Ogos 2011

:: JANJI Harus DITEPATI... So, MamaZakwan Nak Tunaikan Janji ::



See...!
Dah mula la ni, haha! ^__^
Baru je start menulis pg tadi setelah 3 bulan bertapa
Dah ada next entry waktu ptg =p
Kemaruk... Lama sangat tak bercerita, haha!

Pagi tadi gmbr Zakwan je enterprem
Kali ni mak pak nye pun nak enterprem sama, hehe
Nak citer pasal Cuti2 Malaysia PD ngan Sabah
Cam dah lama sangat
So, gambar2 yang ada jadik selingan je la masa bercerita
Takde la kawan2 boring ;)

Tapi yang pastinya
MamaZakwan nak tunaikan janji 3 bulan lepas
Pasal nak kuarkan result utk Pop Kuiz ~ Cuti2 Malaysia
Lama giler terperap.. Tak senonoh perangai! Huhu..
Mesti ada yang dah lupa pun
Ntah2 ada yang dah nyampah dah sbb tunggu result lama sangat
Sori ye kawan2...


So jangan risau
Kali ni MamaZakwan dah bersemangat dah ni
Dan pemenangnye pun dah ada
Walaupun markah sipi2
Tapi yang bertuah tetap bertuah ;)

Tahniah Eily & MamaTisya!

So, nanti bleh la inform kat MamaZakwan no akaun ye
MamaZakwan nak kasi duit raya pada yang menang ni
nadyaewani@gmail.com







Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

tahniah...walau tak menang..tapi nama ada gak..kikikiki....

eima berkata...

uik aku tak join ek ...hehehe
pelik betul nape ek ... nk kena check diary ni ..aku cuti ke MC ni

tahniah guys

Sidratul Muntaha berkata...

dah kaur pun.
miss you so much la!!
ahaha..
cepat2 up entry citer jln2 n of course la pregnancy....

amiey lee berkata...

huh tahniah pada yang bertuah...

lama kan tak buat pop kuiz nih hhhahah

Ya ALya berkata...

tak de rezeki ya....tahniah pada yg menang........

yahoooo...mama zakwan sudah kembali..........

Adyshariz berkata...

lama betul tak singgah sini, kira dh normal le ni..hehe

tahniah pada semua, n happy berblogging kembali mama

mama tisya berkata...

tq nad...alhamdulillah rezeki sama point ngan eily...tk sempt jwb no 7 tu...ehhehehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alhamdulillah..dh sihat yek nad..selamat memeriahkan kembali dunia blog yek..=)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah amy lagik menang, kalo bab meneka ni memang serahkan kat amy la k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...