23 Ogos 2011

IFTAR ~ Geng SERATAS @ Cyberjaya

Ni citer masa hari Sabtu
Buka pose reramai ngan geng SERATAS
Mama suka sangat2!
Sebab dah lama tak together - gether ngan member2
^__^

Tapi bape kerat la sangat yg dpt join, huhu!
Masing2 ada komitmen
Tapi takpe, walaupun sket
Lagi elok drp takde buat langsung
Alhamdulillah

Kami berbuka kat Pusat Komuniti Cyberjaya
Kat taman tasik tu
Sorang RM39
Ok la...
Tapi tak tau nape tak lalu nak makan nasi masa ni
MamaZakwan amik bihun goreng+mi goreng jek
Ala, takpe la.. Janji dpt kumpul reramai
Hehe...

Sori la, gambar makanan pun takde..
Sebuk bersembang jek, huhu!
Gambar kengkawan MamaZakwan ada la ;)


* Zakwan ni gerak la! *

* Dari Kiri : Uncle Zaim, Uncle Meor, Uncle Matdek & Uncle Loped *

* Dari kiri : Uncle Bidu, Uncle Meor, PapaZakwan & Zakwan, Uncle Loped & famili, MamaZakwan, Uncle Matdek *

* See......! Tengok perut Mama...tak nampak langsung boyotnya, haha! *





9 comments:

Fitri Senin berkata...

ohh sekolah asrama penuh gak ke..???

syawalsimpsons berkata...

sama la ngan sue time preggykan syawal pon 6 bulan pon nmpk kempis je peyot tu..kikikikkik

eB ezrin berkata...

x mraser lg nk buker luar nga kengkwn :)

Nana berkata...

mgm xnampak perut pon hehee

MamaYatie berkata...

memang best kan!

nad, keciknya perut..hehee

MamaYatie berkata...

memang best kan!

nad, keciknya perut..hehee

eima berkata...

wawan ceria je .... nad menten cam dulu je ek

lia berkata...

dekat sgt dgn umah aku dah tasik cyber tu ;p

amiey lee berkata...

nad- tgk entry gmbr nad kat nana nye blog..huhu tak kusangka ..nad ni tgi melampai..agaknye kalau diri sebelah emy kna tunduk hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...