20 April 2011

::: Zakwan Spoilkan KEJUTAN BESDAY Mama :) :::

Lawak, lawak...
Zakwan ni mmg saje je, hahha!!

Malam kelmarin Zakwan ikut Papa gi jumpa kawan kat Nilai
Mama tinggal sengsorang la jawabnye kat umah
Dari kul 6.30 ptg smpi kul 10.30 mlm

Bila Zakwan sampai je umah malam tu
Trus dia jerit2
"Mama, Mama... Kejutan!
Ada kek hepi beday to u!!"


Hahahahahaah!!!!!
Mama dengar Zakwan jerit2 gitu, trus Mama gelak
Mama dapat agak dah..
Mesti Zakwan ada plan baeekk punya dgn Papa ni
Papa pulak trus tegur Zakwan
"Ala, Zakwan..... takleh simpan rahsia la...."
Hahahahahaah! ^_^


Papa cadang nak wat surprise
Tapi takde la seawal itu
Sume gara2 Zakwan la ni, hehehe
Trus Papa pasang lilin kat kek yg 1 slice tu
Zakwan jek yang sebuk nak tiup
Pastu sebuk nak nyanyi lagu 'Happy Birthday 2 U'


Saje2 kengkunun nak celebrate
Papa cakap ni 'pre-celebrate' jek
Celebrate betul2 nanti masa dapat gaji, haha!
Layankan aje la, heheh... Mama tak kesah ;)
Seronok layan 2 beranak ni, hehehe

Malam tu, dalam kul doblas
Masa sume dah nyenyak tido
Tetibe Papa kejutkan Mama
Rerupanya ada lagi 1 surprise!


Papa bawak lagi 1 slice kek pada Mama
Adoiyai, Papa ni...!!!!!
Mama tanya, mana Papa sembunyikan lagi 1 slice ni?
Papa cakap dalam kete!
Hahahah, lawak la PapaZakwan

Apa2pun, thanks Papa & Zakwan!
Really appreciate it! :)
Love both of U my heroes!
^__^



p/s :
1 slice pun takpe, Mama tak kesah, janji ada tanda ingatan dr Papa & Zakwan ;)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

18 comments:

eima berkata...

1 slice cukup la ... bkn habis pun klu beli sebijik betui tak ???

Adyshariz berkata...

wah... zakwan dah pecah rahsia rupanya..bestnya kalau somi kita wat cam tu gak...huhu

@e_da berkata...

yang penting anak beranak happy kan.. seronok bila ada org menghargai diri kita kan nad...

aEn+aReaL=Ryan berkata...

happy bday kak..

ummiaqeef berkata...

waa..sweetnye.. mesti dia dah bajet wawan nak kantoikan tu yg spare 1 dlm kete..hehe

Fariz Finie Family™ berkata...

wah.. happy birthday mama zakwan..:)
pandai zakwan yer...

lia berkata...

so cuteeee la papa zakwan he3....

sue a.k.a umi akif berkata...

romantiknya papa zakwan ni ;)

amiey lee berkata...

so sweeeetttttttttttt

heee apala zakwan ni lawakkk sesgtt

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

hahaha pandai je zakwan nie kan....kelakar gila....

Fadzillah Kamarudin berkata...

soooooo cute...

happy birthday nad...
semoga panjang umur, murah rezeki bahagia disamping keluarga tersayang...

amin...

Bionic women berkata...

Hepi besday yea nad...
x kisah lah camner pun sambutan tu, yg penting ingatan dari org tersayang..kan..kan...

aLeesYa's Mummy berkata...

betul tu nad..yg penting ingatan dr org tersayang tuh..hadiah blakang kira, kalu ada rembat jerrr

mummy_ayu berkata...

happy buzzday dear!!!
sweet nya...dpt suprise lagi dr hubby ngan anak...

[-suziey-] berkata...

haahaha lawak la zakwan ni..adeii..spioil..xpela 1 slice pn tu yg bermakna sbnrnya.. :)

mamalieyna berkata...

hahahha...lawak2x...tp terharu weeeh.. ^_^

bahagia rasa jiwa raga kan..lalala...

♥MiZz-siHa♥ berkata...

happy birthday mama zakwan...
sronoknye dpt surprise dr hubby n anak...

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...xpe...at least egat gak an..hehehhe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...