15 April 2011

::: Yeay, TENGOK WAYANG FREE :) :::

Hohoho, bukan skodeng ek..!
Ni btul2 masuk panggung, cume dgn tiket wyg free, yipppie! :)


Hasil kemenangan GA Kak Izan ~Sweetomoide~
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/yeay-menang-tiket-wayang-d.html

Rabu aritu kami pun bergegas la ke Alamanda
Mama cakap kat Kak Izan, nak tgk citer HOP
(Pengaruh CuteMum ni, hehehhe)
So, kami booked la, tgk citer kul 7.45mlm
Solat Maghrib kat sana
Naseb baik sempat!


Memula Zakwan tanya jugak
"Mama nak gi mana ni?"
Mama jawab la
"Nak gi tgk tv besar.. Citer bunny"
^_^

Masuk2 je panggung
Zakwan dah mula merengek2
"Mama, jom kluar.. Wawan taknak tgk tv besar"
Dah start la Zakwan ni
Jangan dia meragam jerit2 dah la..
Mama jawab,
"Dah masuk tgk tv besar tak bleh kluar dah.. Nanti uncle tu marah"
Zakwan tak berenti lagi meragam
Mama biarkan je.. Layan je bercerita
Biar Zakwan ilang rasa takut dok dalam gelap

Tapi...
Bila start jek citer
Dengan lagu2 yang rancak......
Zakwan bukan takmo diam sebab meragam
Tapi takmo diam sebab seronok sangat berjoget!!
Sabo je la, haha!

Dari mula citer sampai abes
Zakwan dok gelak2, dok joget2, dok tanya2, dok makan2 popcorn
Tak tido pun dia...
Alhamdulillah Zakwan seronok, hehhe
Pasni ada 4 tiket free lagi sedang menanti
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/tq-nuffnang-awalnya-dah-bagi-hadiah.html
Nanti kite tengok citer lain pulak ek, Zakwan :)


Papa printkan kt ofis, hehe

Zakwan ralit tgk anak ayam ;)

Gambar goyang! Zakwan joget2!


Sume gmbr goyang! Bila dpt kamera baru ni, Papa...
Huhuhu!



6 comments:

Cute MuM berkata...

hihihi.. terpengaruh jugak akhirnya..
betul tak cute mum kata cerita tue best.. mesti zakwan sukanya.. pasnie boleh ajak zakwan tengok wayang lagi.. ;)

mom.4.two berkata...

nad, tak jd amik tiket isnin ni..membe yg tau tmpt tu kursus plak 4 hari..jumaat depan kot..takpe ke?

Nana berkata...

wah beznye tgk wayang free
kita rasa nk tgk weken ni
tp xde partner plak

Axie04 berkata...

hehehe
best neh
bila leh bawak ALMIRA g wayang

zahidah dihaz berkata...

sekarang ni banyak cerita kartoon..senanglah nak bawa budak2 tengok movie...tapi saya bukan kaki wayang, jadi tak kisah sangat..hehe



New Entry: COUNTDOWN

LilyAzliyana@MamaZaraZareef berkata...

bestnye dpt tiket wayang free..macam2 citer leh tgk..hehe..nway, smpat gak amik gmbar zakwan tgh berjoget dlm wayang ye..nmpak enjoy btol die..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...