12 April 2011

:: Wordless ^_^ ::

Biarlah gambar saja berbicara.... (chewah! =p)



p/s : takde ke perkataan lain? umbrella ada, unicorn ada....hemmmm

** Mama tak beli buku ni, saje belek2 buku yg jual kt Giant, trus terperasan menda ni, huhu!

9 comments:

MRS. K berkata...

eee.. kencing berdiri! huhuh..

eima berkata...

sama cam buku fahim jugak....
tp seb baik fahim die tak paham pepe ... pastu die dah conteng dah buku tuh ...
lg 1 klu nad perasan ...
byk perkataan yg tak glemer dlm tu ...
cth G = Gibbon

pe salahnye bubuh perkataan yg senang budak nk faham .. ni tidak .. asek la dok tanya tu monkey la mama ... bukan gibbon ...huhu
G = Grape ke .. G = Gun ke

Axie04 berkata...

APE PUNYA BUKU LA
SABO JE LA

mummy_ayu berkata...

ah ah..banyak2 perkataan..leh la diaorg amik words tu...

syawalsimpsons berkata...

MACAM-MACAM SEKARANG NI...DAH X COVER LANGSUNG..MMMM

amiey lee berkata...

ishhh apala buku tu tulis gitu..U banyak lagi boleh buat.... budak2 bukan tau pun urinate..dia tau pee aja sengal tul

eB ezrin berkata...

eh?... maner dpt buku tuh nad?... alahai... kena monitor gak sla buku2 kalo g2 yer.. hu2

ummiaqeef berkata...

haha..sbb tu kalau kite nak beli buku mesti nak selak² dulu dalam tu. sabo je la kan..

ibu_Arifa berkata...

ni baru 1st time saya nampak org letak gambar kencing dalam buku..sok-sok "mintak simpang lah kan" kalo huruf S = diorang letak SE* pulak..kan perkataan tu makin "femes" skrg ni..hari2 keluar berita TV.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...