28 April 2011

:: TQ Nuffnang, TQ Tanjong Golden Villages, TQ Syira..!! ::

Hadiah drp Nuffnang & TGV udah sampey,
Yeeeehaaaa..!! :)
Mode : hepi mepi yennadey! =)


Mama takleh nak amik kat ofis Nuffnang nun
So, Mama mintak tolong member blogger aka member Seratas tolong amikkan
Hehehe... TQ Syira!
Muah2x! :)



Hemmmmm....
Expired 15/05/2011
Mau tengok citer apa ini...?
Any idea? Hehehehe...



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

mom.4.two berkata...

welkam!

mama tisya berkata...

kena cpt2 tgk cz dh nk expired kn tk lama lg...slamat menonton

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya dapat 4 lagik kita birthday bulan 9 lambat lagik la...ntah2 dah tak de dapat tiket ni

eima berkata...

bw wawan tgk rio ....

mamalieyna berkata...

waaa bestnye nad..... free2 je dapat eh...herm..takde idea la plak citer apa nk tgk..ngee//

apapun tahniah~

MamaYatie berkata...

waa...i luv this n3..akak pun buat n3 pasal ni hari ni..budget tak nak redeem dah..tp ada kawan offer nak collectkan.so, apa yg dia kena bawak as proof ek?

Cute MuM berkata...

tengok jer apa cerita yang ada..
huhu..

eB ezrin berkata...

wahhh best banget... camner nuff leh bagi eh?... tringin la plk
tahniah

Nana berkata...

BANYAK CITE BEZ2 BLN 5
LANGSI
NUR KASIH
KARAK
TP KENA CEK LA
BILA TAYANGAN DIA HEHEE

MaMa CyDa berkata...

nak check tgk citer apa ditayangkan tgk kat website GSC. kat situh dia ader listkan tajuk2 citer siap ngan tarikh release lagik ...

♥MiZz-siHa♥ berkata...

kt dh gn 3..tinggal 1 lg blom gn..nak tgk ngan hubby berdua nnt..
tp,kena top up 1 la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...