05 April 2011

::: SUBHANALLAH, Cantek! TAPI.... :::


Memang cantek!
Memang kagum dengan Kebesaran Allah
Dapat jugak capture gambar2 matahari nak terbenam ni

Masa ni kami on da way balik dari amik Satay Willy
(again! =p)
Dari arah Kajang ke Bandar Saujana Putra
Kami lalu SKVE
Time tu dah pukul 7 ptg dah pun....




Tapi yang kesiannya kat Papa la, hehehe
Sebab apa........?
Sebab
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
SILAU! ^_^
Bawak kete mengadap matahari nak terbenam
Memang sangat kena berhati2, hehe

Papa control senyum =p



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

mamalieyna berkata...

sempat lg papa control senyum tika sang cahaya matahari sedang memancar ke arahnya..hee

Gieyana berkata...

sunset mmg cantik..sesuai snap pic romantik gak nie..:)

Em's Family berkata...

huhu rase nak pengsan tengok sunset.. sebab dah penattt tunggu cik husband suke amik gambar sunset.. tapi sekarang best.. hobi dia dah tukar hehehe .. so no more sunset.. tapi memang kan, kadang2 tu bole jadi kaler purple jugak

LYA m@m@ ASYA berkata...

mama zakwan..'lya dh terima hadiah tu.. suka sgt2..
sori lmbat inform:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

LYA m@m@ ASYA berkata...

opps.. silappp:--

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2011/04/menang-jam-ikea-aku-rindu-sayang-kamu.html

tq utk hadiah tu. sgt2 hargainya:-)

eima berkata...

time matahari terbit pun sama ... silau ..pepagi gi keja lalu hiway putrajaya tu pun silau ...pedih gile mate ... pakai sunglas pun tak jalan ...

BIONIC WOMEN berkata...

kalau kat pantai ag cantik kan nad..
nnti kita nak ajak nad gi satay willy tu ler,,kita x biasa area bangi or kajang..

kayyana berkata...

hehehe.. ingatkan ape yg tapi tadi.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...