29 April 2011

♥ SOALAN [7] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥




Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [7]
Mama pernah merasa naik ambulan.
Cuba teka dari mana ke mana?

Klu : Mama ada buat entry tentang ini


Gud lux! :)


Tamat sudah PopKuiz ~ Cuti2 Malaysia by Nad @ MamaZakwan
So, sama2 tunggu keputusannya nanti ek! :)
A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^


** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

cikmOt berkata...

nak try...dari hospital banting ke hospital klang...sebab disahkan mengandung luar rahim...

zahidah dihaz berkata...

dari hospital banting ke hospital klang


New Entry:
[Penempatan ke program matrikulasi] Tahniah Muhammad Hanif

Fadzillah Kamarudin berkata...

7. dari Hospital Banting ke Hospital Klang.

Bionic women berkata...

dari Hospital Banting ke Hospital Klang

amiey lee berkata...

aduihhh penat dh google 2 cari tak jumpa...huaaa mcm nak nangis tapi tak puas hati nak gak jawab..rahang tengah terkehel nih huhuhu sedeh

Pn. Zana berkata...

nak teka.

soalan 7 : naik ambulan dari hospital banting ke hospital klang ..:)

thanks

mummy_ayu berkata...

surrender la..dah tak cukup time nak cari...dah kul 5 pm..nak balik amik Ian & Iris yg demam...
so..jawab yg mana dpt je..apa pun ..good luck tuk yg lain..

Norazrani Maamin berkata...

jwpnnya:

7. dari Hospital Banting ke Hospital Klang

amiey lee berkata...

huaaa nak nangis..sejam cari entry naik ambulan tak jumpa2..
sorii nad tak jumpa la...

kta taram boleh tak hikhikhik

soalan 7 - dari umah ke hospital.. kekekeke

Ya ALya berkata...

SOALAN TERKUMPUL [7]
Mama pernah merasa naik ambulan.
Cuba teka dari mana ke mana?

jawapan

dari hospital banting ke hospital klang.....

syukur dah jawap semuanya rasanye.....harap2 berjaya......

aqishah berkata...

dari banting ke hospital klang

nanakimie berkata...

soalan 7 : dari hospital banting ke hospital klang

Axie04 berkata...

7 g ospital nak lahirkan zakwan

Axie04 berkata...

7 teluk intan ke ipoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...