29 April 2011

♥ SOALAN [5] & [6] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥


Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [5]
Rasa2nya, berapakah harga bilik deluxe yang perlu kami bayar utk penginapan di Legend Water Chalets, PD?

Klu : kurang dari RM350 lebih dari RM190

SOALAN TERKUMPUL [6]
Cuti2 Malaysia kami tidak berakhir di PD.
Kami akan meneruskan perjalanan utk ber Cuti2 Malaysia ke negeri..........



Gud lux! :)


A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^
** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

48 comments:

MamaYatie berkata...

5) RM 272

6) Sabah

MamaYatie berkata...

tekaan ke 2

5) RM 262

6) Sabah

zahidah dihaz berkata...

5. rm306
6. kota kinabalu, sabah


New Entry:
[Penempatan ke program matrikulasi] Tahniah Muhammad Hanif

zahidah dihaz berkata...

1. rm289
2. kota kinabalu sabah


sis, cam ne nak tau point kita berapa?



New Entry:
[Penempatan ke program matrikulasi] Tahniah Muhammad Hanif

Fadzillah Kamarudin berkata...

5. RM272.00
6. Sabah

amiey lee berkata...

soalan 6 - kota kinabalu sabah

amiey lee berkata...

soalan 5 - rm 270

syawalsimpsons berkata...

soalan 5: rm272
soalan 6: negeri sabah

Norazrani Maamin berkata...

jwpn:

5. RM310

6. Melaka

Norazrani Maamin berkata...

jwpan:

5. RM330

6. Johor

Norazrani Maamin berkata...

jwpan:

5. RM 233

6. Melaka

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
melaka

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
pahang

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
johor

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
kelantan

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
terengganu

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [6]
n9

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 300

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 280

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 270

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 320

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 230

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 200

eb ezrin2 berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
RM 225

Pn. Zana berkata...

nk teka

soalan 5 : rm300

soalan 6 : negeri melaka kott. :)

Bionic women berkata...

soalan 5:
RM272
RM340
RM306
RM310
RM262

Soalan 6:
Negeri sembilan
or
Pahang
or
Melaka
or
johor
or
Perak

mummy_ayu berkata...

soalan 5 : RM 340

soalan 6 : Sabah

cikmOt berkata...

soalan 5
rm 272

soalan 6
ke kota kinabalu pada 24-27 jun 2011

mama tisya berkata...

no 5 :rm270
no 6: sabah

mama tisya berkata...

no 5 :rm270
no 6: melaka

Norazrani Maamin berkata...

jwpn:

5. RM250

6. Pahang

Norazrani Maamin berkata...

jwpn:

5. RM280

6. Perak

Norazrani Maamin berkata...

jwpn:

5. RM300

6. Negeri Sembilan

hehehe

Ya ALya berkata...

SOALAN TERKUMPUL [5]
Rasa2nya, berapakah harga bilik deluxe yang perlu kami bayar utk penginapan di Legend Water Chalets, PD?
Klu : kurang dari RM350 lebih dari RM190

jawapan

RM 310.00

SOALAN TERKUMPUL [6]

Cuti2 Malaysia kami tidak berakhir di PD.
Kami akan meneruskan perjalanan utk ber Cuti2 Malaysia ke negeri..........

jawapan

sabah ( kota kinabalu )

aqishah berkata...

jawapan 5 - RM270

jawapan 6 - Sabah

nanakimie berkata...

soalan 5 : RM340

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM330

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM 300

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM 280

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM 230

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM290

nanakimie berkata...

SOALAN 6 : SABAH

nanakimie berkata...

soalan 5: 310

nanakimie berkata...

RM270

nanakimie berkata...

SOALAN 5 : RM 250

nanakimie berkata...

RM280

nanakimie berkata...

SOALAN 5: RM 260

Axie04 berkata...

5. rm 280
6. Kedah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...