26 April 2011

Siapa BERTUAH? : MamaZakwan's Birthday Giveaway


MamaZakwan's Birthday Giveaway
Siapa yang Bertuah...?
Harap2 semua dapat menerima keputusannya

Kalau boleh memang Mama nak kasi hadiah kat sume
Tapi apakan daya, huhu!

Ok, meh kite tgk sape yang bertuah
3 orang ni Mama pilih melalui random.org ye
Dan mereka adalah................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Tahniah!!!!!
Nanti kasik details kat sini ek
nadyaewani@gmail.com


Ok, sekarang...
Untuk bab2 kreatif metif ni...

Rata2, kawan2 semua buat entry kreatif
Memang sume entry buat Mama senyum sorg2
Hadiahnya pun macam2
Kalau la ada 63 org kawan2 ni betul2 kasik Mama hadiah
Maknanya Mama dapat 63 buah hadiah yg best2
Kalah Zakwan, haha!
Thanks semua! Sangat2 menghargainya! Serius! :)

Ok, ok.... Berbalik pada GA ni
Cemana Mama nak pilih yang bertuah dari segi kekreatifan ni?
Kalau dah sume2 pun buat entry kreatif?
Memang susah nak pilih!

Last2 Mama pikir,
Memandangkan semua entry pun kreatif2 belaka
Jadiknya, Mama akan pilih 3 orang
Berdasarkan hadiah2 yang diorg 'nak bagi'
Actually semua2 pun best2 n gempak2 belaka
Mama suka je kalau dapat betul2, haha!!! =)
Tapi memandangkan Mama terpaksa memilih
So, jangan amik hati ye andaikata Mama tak pilih korang...
GA ni pun just suka2 jek, kan..
Dan mereka yang Mama pilih itu adalah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tahniah!!!!!

Nanti kasik details kat sini ek
nadyaewani@gmail.com



Pada kawan2 yang join tapi tak berjaya
Mama ucapkan terima kasih banyak2
Sokongan kalian sangat2 Mama hargai
Maaf jika ada salah dan silap ye..! :)
Muah2x!!

Besday Mama, tapi kawan2 pulak yg dpt hadiah
Memang sangat2 bertuah.. ^_^


p/s :
~ Pada yang menang, bg address sblm 29hb ek! TQ
~ Hadiah2 Mama akan pos lepas Mama gi Cuti2 Malaysia tau!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

18 comments:

Cute MuM berkata...

tahniah semua yang menang..

syawalsimpsons berkata...

tahniah

eima berkata...

tahniah

Axie04 berkata...

huhu
mama zakwan punya birthday
Almira yang bertuah
huhu

Aya Ariel berkata...

oh..bad luck lagi :(

mummy_ayu berkata...

wah..cepat kuar result..tak menang..takpe..lain kali cuba lagi..
apa pun congrats pd yg menang..alycia, Eb, Nana and yg lain tu...

SyUhAdA berkata...

thniah kpd pemenang2~!!

cempakakuning berkata...

Tahniah kepada semua pemenang.

eB ezrin berkata...

uishh bioar betoi?.. 1st time mng kat sini nih... toin... terlompat2 teman suker yong... tapi kalo teman ader wit lebey... boley jerk teman watkan... :)
happy besday yer :)

ieda berkata...

tahniah semua .. :)

mummy_ayu berkata...

wah..dah kuar result..cepat tu..Ayu tak menang.. :-(
apa pun tahniah pd yg menang..alycia, EB, Nana & yg lain.

Norazrani Maamin berkata...

yeay..dpt hadiah entry kreatif..tq mama...hehehe

~~@lyci@~~ berkata...

alhamdulilah.. rezeki.. tq mama zakwan.. ok, nk emel ;)

amiey lee berkata...

tahniah suma...

umialya berkata...

tahniah semua

Bionic women berkata...

xder rezeki kali ni..hehe

wan nurul hezrina berkata...

yeay2 dapat adiah..aah buffday mama kita orang dapat adiah..suka2..k nurul dah bagi detail kt email kat..tq sangat.

Nisa' Azman berkata...

congrats pd yg menang~...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...