02 April 2011

::: SERUPA Tapi Tak Sama :) :::

Nak tanya ni...
Korang kenal kan gambar kat atas ni?
Of koz la kenal...
Kalu tak kenal, bukan warganegara Malaysia la kot, huhu!

Itu gambar
DYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong
Tuanku Sultanah Nur Zahirah

Ok,
Cuba kawan2 tengok gambar bawah ni pulak...
(maaf ye, saya 'baek punya cilok', huhu! =p)

Jangan la kata tak kenal jugak!
Ni antara mereka2 yang wajib kawan2 kenal
Kalau kawan2 ada blog ;)


Ni la Kak Ayu aka Ibu The Damias ;)

So, skrg, cuba kawan scroll ke atas then scroll ke bawah
Pastu scroll atas balik
Tengok....
Sama kan Kak Ayu & Permaisuri Agong ni
Bila tengok Kak Ayu pakai kebaya camni
Pastu diri posing senget camtu
Ada ala2 Permasuri Agong, hehe..

Paling ketara, bab bujur muka ngan pipi tu, huhu!
Sejibik! ^_^


p/s : Ampun Kak Ayu, saya cilok gambar.. ;)
(buat gaya ampun tuanku tu, hehe)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 comments:

Nurul Aima Hj Kaim berkata...

akak nni menang apa ya? [rujuk gambar] mcm ada gmbr kemenangan kat tepi tu kan? kan? kan?

Gieyana berkata...

A'aa..mmg nk sm ngan Ayu kan..hihihi

BIONIC WOMEN berkata...

Nad, nnti suh kak ayu makeup pakai fake eyelash dan senyum x nampak gigi..pastu pakai lipstick merah, mesti ag sama...
memang pun kita pun perasan..hehe

*∽ IZAN ∽* berkata...

ha ah yekk.. memang ada irasss

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nurul Aima Hj Kaim

menang jadik ratu kosmetik shadira..kot la, hehe..kalu salah, ampun! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Gieyana

tu la pasal, hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

kak ayu cakap, kak ayu tak suka amik gmbr nampak gigi, haha! <<< pandai2 je kite ni ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@*∽ IZAN ∽*

tu la..iras sesangat! :)

nhaz hafek berkata...

aah ade iras2...DYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong
Tuanku Sultanah Nur Zahirah sepatutnye jadi contoh masyarakat skg( seorang muslimin bertudung)..
ni x, artis pgemis berpakaian compang camping gak yg dipuji puja...

ibuayahdamia berkata...

hehe...thanks nad for the sweet entry..memang iras2 tu ader lah kot..nak kata sama tu tak lah...
kak ayu tak pandai senyum tak nampak gigi..namapak garang nanti...hehe...tapi leh cuba senyum cam ni nih...haha

p/s: memang beauty contest shadira tu...hehe

Nana berkata...

ye la nad
ada sama la

BabyIntan berkata...

Terjah sini baca n3 :)

Ye lah, mmg ada iras ayu dengan permaisuri :)

Ummi Eisya&Amani berkata...

baca n3 ni jap..ada la sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...