28 April 2011

::: Sangat TERHARU Diingati Kawan2... :::

Kata orang,
Berkawan biar beribu...
Musuh jangan sekali2 di cari


Alhamdulillah..
Sepanjang Mama berblog ni
Mama dapat ramai sangat kawan2
Suka, suka, suka..! :)
Walaupun tak pernah bersua muka
Tapi rasanya ikatan persahabatan tu cam lama dah ada

Kelmarin Mama dapat hadiah
Ini la 1st time Mama dapat hadiah yang betul2 hadiah ~ hadiah besday
Kalau hadiah menang contest ke, lucky draw ke
Lain la citer ye
Ini surprise punya! Memang surprise..
Memang tak sangka2 akan dapat hadiah pun
Apa lagi bila bukak dah hadiahnya sangat2 best! :)

Eily aka MamaDhiya!!
Eily wat kite terharu sangat2
Rasa sebak nak nanges pun ada
Huhu..!
Apa2pun, mekaseh banyak2 atas ingatan yang diberikan ni
Kite sangat2 hargainya

Kad birthday, sepasang kain sekali dgn tudung
Cantek!


Rasa cam bersalah sangat2 la Eily... Huhu!
SEBAB INI


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

Bionic women berkata...

Alahai..iap ada entry ker???
x payah ler nad..nad pun ada bagi hadiah kat kita kan????

Apalah sangat hadiah tu nak dibandingkan dengan nilai persahabatan kita.
Yg penting keikhlasan dalam bersahabat kan?...

harap nad suka yea...ada warna purple tu..hehe..

Lulu caldina berkata...

kak, lulu pun dapat ramai kawan krn berblog.. terharu, kan?

Nana berkata...

beznye dpat adiah
lawa la baju sepasang tu

zaidah berkata...

appy besday....nak larik daripada tajuk...tahniah kat nad...sebab zakwan tak lama lagi dapat adik...

mummy_ayu berkata...

cantik kain & tudung tu..ini namanya rezeki

eima berkata...

tahniah ....

amiey lee berkata...

hehe alahai besttttttt.........
org kata biar ramai kawan

munna berkata...

MATCHING KAIN TU DGN TUDUNG...

♥MiZz-siHa♥ berkata...

bestnye dpt adiah sepasang..baju n tudung,,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...