28 April 2011

~ POP KUIZ - Cuti2 Malaysia ::: By Nad @ MamaZakwan ~

Memandangkan esok kami akan bersiap2 utk gi Cuti2 Malaysia
Mama taknak la blog SuperHero Mama ni tak dikunjungi orang ;)
So, Mama akan buat 1 Pop Kuiz
Sejibik sejibun cam yang aritu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/poooooop-kuiz-hadiah-menanti-anda-nak.html

Harap2nya ada la yang join ye
Mama akan publish soalan2 jam 10am, 12pm, 2pm, 4pm
Soalan2 bukan berdasarkan gambar

Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

Ok tak?
So, tunggu soalan2 nya esok ek! :)
29 April 2011
(10pg, 12tghari, 2ptg, 4tg)






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

SyUhAdA berkata...

wah..bes nie..
syu nak join..hehe~

MaMa CyDa berkata...

adushhh besok ker? cam tak pat nak join jek nih. besok kelas Mama pack pagi smpi petang .. ehmmm gudluck lah pada yg lain ek ...

:( manjang missed nak join pop kuiz nad huuuuuuu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya, nak join gak la...hoyey cuti2 malaysia kita pun tak sabo nak tunggu weeknd ni

mama tisya berkata...

tarik tutup utk jwb smua soklan?

Pn. Zana berkata...

okey nad! st tguu. eh, take care yer bercuti tuh..g sabah kan?

♥MiZz-siHa♥ berkata...

tunggu..

mummy_ayu berkata...

wah..pop kuiz lagi..nak join.nak join...

Fadzillah Kamarudin berkata...

ohhhhhh...
kena terjah dari lani...
baca balik entry yang lepas2...

cikpuanhady berkata...

waahh..ada teka teki lagi..kena bersiap sedia la ni..tapi takpe kan kalau soalan kul 10 tu jawab kul 2 petang? coz kalau kul 10 pagi malaysia, sini baru kul 4 pagi, tengah syok tido woo..hehhe

oh ya, nad teka 1 soalan betul, so dpt 2 extra tekaan..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/04/kami-dah-balik-jawapan-kepada-cer-teka.html

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

MamaRifqy berkata...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa...na tk leh JOINN !! sedey..na ke KL ade majlis konvo student !sedeyyyy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...