26 April 2011

::: PENAT ~ Tapi BEST! TQ Sudi Join GA Sempoi :) :::



Alhamdulillah
Giveaway Sempoi, Yeay! smlm
Dapat sambutan yang agak menggalakkan
Walaupun tak ramai tapi Mama tetap bersyukur
Maybe sebab tak inform awal2 kot
Tu sebab tak berapa ramai
At least, kalu inform awal2 kawan2 bleh bersedia, kan?
Hehehehee
Apa2pun, thanks kawan2 yang sudi join! :)

Semalam memang hari yg memenatkan!
Walaupun penat tapi memang rasa happy

Actually smlm Papa cuti
Sempena Memperingati Hari Penubuhan Company Papa
Sepatutnya 24hb (Ahad)
Tapi dibawakkan cuti tu ke hari Isnin
Hebatkan? Siap ada cuti sempena hari penubuhan syarikat lagi!

So, memandangkan hari Sabtu Papa ada kursus
Dan Ahad pulak memang hari santai sedunia
Papa pun janjilah nak bawak gi jenjalan meronggeng semalam, hehehe

Kul 9pg dah kluar, balik umah ptg kul 5
Dah macam org gi keje ofis dah kekdahnya, haha!
9 to 5! =p

1st, kami gi sarapan dulu kat Alam Megah
Pastu baru gerak ke lokasi utama, hehe
Syok je SHOPPING2 @ AEON Jusco Bukit Tinggi
Sebab lengang gilos! :)
Tapi takde sale pun, huhu! (selamat duit, haha!)
Ada gak la membeli belah sket, hehe..
Takde la pulang dgn tangan kosong jek
Tu pun barang2 yang mmg dah siap2 disenaraikan dari umah
Kalau tak, sure abes ke menda2 yg tak sepatutnya, haha!
Naseb baik dalam AEON Jusco ni ada PEJABAT POS
Dapat la jugak Mama pos bungkusan customer ;)

Dari kul 10 smpi kul 2 bertapa dalam AEON Jusco tu
Kami teruskan perjalanan ke Banting pulak
Untuk apa?
Gi Klinik Kesihatan Telok Datok utk CHECK-UP ZAKWAN
Sejak Zakwan lahir mmg check-up kat sana
So, lepas pindah BSP, Mama malas la nak tukar2 klinik
Gi je la ke sana, huhu!

Dok kat klinik tu sangatlah sekejap
Dalam setengah jam jek
Pastu patah balik ke Shah Alam Seksyen 19
Mama request kat Papa barang ni, haha!
As birthday present, kuikuikui.... =P
Apa dia? Nanti Mama citer ek!

Lepas dah jumpa barangnya
Kami balik umah
Masa tu dah ujan lebat gilos2 ya amat!!
Sangat2 lebat!
Alhamdulillah selamat sampai
Papa siap tapau pisang goreng lagik, hehe

Hoho, perjalanan kami belum tamat! ;)
Lepas Maghrib kami ke Putrajaya pulak
Gi jumpa Aunty Wawa kejap
Pastu gi makan kat restoran Arab yang Mama suka tu
Aunty Wawa belanja kunun2 celebrate besday, haha!
Alhamdulillah, Aunty Wawa dah jumpa umah sewa ;)

Lepas dah menjalani 1 hari yang sangat full
Bila nak tido baru la rasa sangat nikmatnya dapat berbaring, huhu!
^___^



So, kengkawan...
Dah dapat hint2 bagi jawapan Giveaway Sempoi Mama semalam?
Hehehehhe
Meh tengok sapa yang kena.....! :)

(cuba check jawapan kawan2, btul tak dgn apa yg Mama listkan ni? kalau salah, inform k!)

So, sape yang berjaya?
Tunggu........................................! ;)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 comments:

eima berkata...

huhu rugi smlm tak join sbb el ...

zura_habib berkata...

yes! mtk2 berjaya...mana tau rezeki legakan hati sempena Habib nk kena botox esok huhu

Bionic women berkata...

wah kita salah..huhu..
kita x pandai upenya bab meneka nih..hehe

Sitisifir10 berkata...

Mm...tu kira ramai la tu penyertaannya :))

[-suziey-] berkata...

aahla mcm best jek siap ade cuti hari penubuhan syarikat..hiks..

Aya Ariel berkata...

ohh..tak kena rupanye..
takder harapan lah yehh

alyyani berkata...

rajin mama zakwan organize giveaway. moga sentiasa dimurahkan rezeki :)

~~@lyci@~~ berkata...

huhuhu.. tersasar sungguh ;(

mummy_ayu berkata...

wah..ramai gak yg join tu..tak kena la ayu teka.memang tak pandai bab teka2 nie..
apa pun congrats pd yg menang!!!

Nana berkata...

heheh main tibai jek
apakah maksud yg kaler biru itu hahah

amiey lee berkata...

heheh 1 aja betul kkekekeke

SyUhAdA berkata...

yeay..
jwb btol..
tp xtau la btuah ke x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...