08 April 2011

::: NGETOP2 Sahaja Rezki Ku Bulan Ini :::





Masih belum ada rezki utk menang CGL, huhu!
Takpe, takpe...
Itu bukan tanda kegagalan

Yang penting, kena rajin masuk CGL lagi, haha!

Untuk April ni
Rezki Mama banyak tang NGETOP2 jek, hehe...
Takpe, tu pun 1 pencapaian jugak, kn?
Sudah dicalonkan pun dah cukup bagus
Ramai tu yang join bg setiap contest!
Kalau menang, tu namanya rezki berganda ;)

Sape la yang join contest tp takmo menang, ye tak? =p
Belum masanya lagi...

Apa2pun, thanks pada penjuri2
Yang sudi pilih kami sampai ke tahap NGETOP2 :)

1st ~ Amiey Lee

http://dvillahati.blogspot.com/2011/04/top-20-comellote-new-born.html
* Top 20 *


2nd ~ Izzatul Hazwani

http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/04/semi-final-kami-sweet-contest.html
* Berjaya hingga semi final shj.. Top44 drp 1++ peserta *


3rd ~ UmmiAqeef

http://ummiaqeef.blogspot.com/2011/04/top-4-contestant-look-like-contest-goes.html
* Yang ni tak tau result lagi.. Harap2 ada la rezki, huhu! *


Bak kata Vincent Chong ~ Kita semua adalah pemenang, tiada pengalah!
Yeay!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

Mama Zharfan berkata...

me doakan ada rezeki nad :)

Bionic women berkata...

kita dah lama x aktif bercontst ni nad..huhu..xder mood..

mamalieyna berkata...

banyak bagus dah tu..ngetop saje..hehe..meh la fuhfuh kt kak eina sket, kasi aura rajin joinkan diri dtg..dh lama terbioo je blog contest k.eina tu..huu~

tahniah n good luck ya ^_^

eima berkata...

tak pe ... janji mencuba .. insyaallah ade rezeki ..
tp aku dah tak lama tak join .. org opis dah sebuk dok tanya pesal dah lama tak de parcel sampai kat opis..lalal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...