18 April 2011

::: Monday Morning! :::

Mood : Rasa tak best masih ber'bekas'
Sumenya ada tersirat kat sini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/eilybionic-women-sorry-banget.html

Entry yang sepatutnya publish pagi ni
Dah terpublish malam tadi
So, publish kan terus aje la... Huhu!


Untuk meredakan rasa MOODY MONDAY ni
Layan kan ajela gambar Zakwan ni ye
Budak bijak yang semakin panjang akal
;)

Ni ok lagi..
Bila dah lama2
Ralit bebeno tgk tv
Jadik la gini

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Adui, sabo je la!
Hehehheeh...


p/s : bila hati tak keruan, tgk telatah anak2, jadi tenang tetibe
(ye ke?haha! layankan aje..)





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

syawalsimpsons berkata...

alamka...macam2la zakwan ni

@e_da berkata...

alahai sampai lentok camtu.. keletah anak mmg penghibur hati kan nad...

amiey lee berkata...

hahahaha tido ke tuu...????? lawak aja si zakwan ni

Bionic women berkata...

Alala..tomeinya duk tengok tv gitu. Dhiya selagi x pukul 11 x bangun lagi tau..

Nad, jgn sedey2 tau...
Kita x rasa sedey pun, kita hepi nad ingat kat kita. Bukan salah nad pun tau...

Lagipun hubby kita dah baiki

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

ha ha baik punyer landing, mau tertido tak tu?

eima berkata...

sejak fahim pegi skool die dah kurang tgk tv sgt .. dah kurang minta tgk kartun ...
tak minat sgt disney playground tu ....

~~@lyci@~~ berkata...

hehe.. smpai ke depan tu dia nk tgk tv..

Nana berkata...

hehe
kita selalu gitu
nk wat autopublish
sekali terrpublish heheh
dah tu mls nk edit2 lantak la

MamaYatie berkata...

huhu..sabor yer! mmg luar kawalan kita nak jd gitu..

isk3xx..asyik sungguh zakwan yer..end up ngan tido..kekeke

wan nurul hezrina berkata...

mcm2 cara nengok tv tuh..jangan tak sedar sampai ke bawah udahler..hikhik..lawa walltuh ada hiasan tampalan rerama berterbangan..zakwan ker maknye yang tampal=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...