28 April 2011

::: Memang TAK SAH! :::

Kali ni nak citer pasal SuperHero Mama
~Zakwan~


Memang tak sah!
Memang tak sah kalau tak meyinggah tempat2 camni
Ni masa jenjalan & shopping kat AEON Jusco Bukit Tinggi
Yang Jusco ni pun bijak
Dia gi la susun menda2 alah ni kat tmpt yg sangat2 strategik
Kiranya, kalau nak lari memang tak leh la
Memang konfem2 akan jumpa gak menda alah ni
Walaupun nak ikut short cut mana2 pun, huhu!

Elok sgt la tu..
Naik jengkaut, baju pun gmbr jengkaut, hehe


Naseb baik mesin token tu rosak
Kalau tak, mau la Zakwan nak menerai setiap 1 menda alah ni
Hehehehhe....

p/s :
Biasa la budak2
menda yg colourful, bunyi2, gerak2 mmg kesukaan diorg, ye tak? ;)
ada ke budak tak suka?
kalau tak suka skrg pun, lama2 diorg paham gak nnt, hehe
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah best la menan zakwan ni, kat Jusco kepong tak de pun menan camni...suka menan warna kuning tu

Encik Suami berkata...

Ala..mama zakwan beli la satu letak kat depan umah. Boleh zakwan main hari2.
Takpun..boleh promote kat jiran tetangga sama. Bukak 1 kaunter kat situ. Kire mcm mama zakwan buat keje part time la.Hehehe

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

eima berkata...

fahim skrg dah tak kisah ..
nampak keta nih pun dah kurang sikit heran nye ...
dulu mmg pantang ...dah besar kot...kan dah nk jd abg dah

ibu syafiq berkata...

nad.klu nk tau kn.ibu n abah syafiq x penah bg syafiq naik benda2 cmni.klu bg naik pn x masuk token pn.dh lama2 cm kesian plak.trylah letak dia dlm 2 n masuk token.skali bila benda 2 bgerak dia nangis takut.hahaha...lawak sgt.tp pjuk2 pas 2 br ok...kah3x...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...