06 April 2011

:: Mama Pun Kena ATTEND MEETING?? ::

Huhuhu...!
Ye, ye.. Sila la percaya ;)

Tapi idak le meeting kat ofis tu
Mama sedar sapa diri ini, huhu!
Tapi kire penting gak la meeting ni
Sebab ini meeting untuk
Persatuan Keluarga Sejahtera Ahmad Darus (PEKASEDAR)

Ni persatuan keluarga belah Atok Zakwan
Baru jek ditubuhkan
Sebagai anak sulung dalam famili
Mama pun kena gak la pikul tanggungjawab sket
Ala, bukan berat sgt pun
Untuk mengeratkan silaturrahim & semangat kekitaan
Antara ahli keluarga Tuan Haji Ahmad Darus jugak ;)
(Owh ye, Tn Hj Ahmad Darus ni Atok Mama cum Onyang Zakwan)

Aunty Yaya yang sdg sarat asek nak makan, makan, makan ;)

Menu :
Roti jala + Kuah durian,
Agar2,
Nasi impit + Kuah kacang
Bihun goreng
Kuih bingka

Atok Zakwan berbincang sesama ahli majlis tertinggi sblm mula miting ;)


Syok jugak
Sebab dah lama tak berkumpul sesama sepupu sepapat
Kalu ada pun masa raya jek la
Zakwan pun tumpang seronok..
Apa taknya, makan, main, makan, main
Suruh ikut Papa balik kampung belah lagi satu, takmo!
Nak kepit ngan Mama jek...

Gambar blurr gilos la..!

Kamera dah rosak! guna hp sajok, huhu!
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/penting-semasa-ber-blog.html




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

BIONIC WOMEN berkata...

seronok kan kumpul macam nih..
tambahan kalau jenis big family.
kekadang ader yg kita x kenal pun

mummy_ayu berkata...

bagusnya ada aktivit berpersatuan mcm nie..leh kumpul ramai2..makan2..best..yummy..
memang tul, camera amat penting bila berblog....ayu ari tu camera jatuh, nasib ok...

MRS. K berkata...

saya pon ada persatuan keluarga ni.. best tau sbb byk aktiviti kami buat.. selalunya buat family gath ala summer camp.. dekat bukit merah, pangkor..

eB ezrin berkata...

wahhhh cayalah.. kami pn ader gaks ...
family kualoh... mmg ramai giler ... braper keturunan... siap ader artis yg x thn tuh... ha ha ha... sedara upernyer ;p

ct N honey berkata...

mmg seronok bila bkumpul.keluarga suami mmg buat perjumpaan cam ni,terutama pada hari raya kedua.wajib hadir.thun ni turn rumah mak mertua tmpat berkumpul.saya pula menantu sulong,kiranya raya tahun ni sibuk lah nampak nye....

amiey lee berkata...

heee alahai sonoknye..ada persatuan cenggini leh wat family day... family kta pun ramai tapi suma jauh2..kelantan, kedah, nak jumpa time raya aja....

tapi family hubby pun sonok gak sbb suma kat ipoh..so senang nak kumpul..

eima berkata...

family belah aku tak dak pun cam ni ..semua wat hal sendrik termasuk la kau .. huhu


kadang tu klu jumpe pun time aya/kenduri kendara je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...