22 April 2011

::: Layan Kan Aje BOS KECIK Ni, Hehe :) :::

Ada yang jawab betul tak rasa2nya tadi?
Heheheheh......

Ya btul..!
Kami piknik2 @ Pusat Komuniti Cyberjaya

Actually ini lokasi kami ber photogedix ngan member2
Cam kat entry2 ini

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/ahad-yang-best-bersama-member2-yeay.html

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/apa-kami-buat-ahad-haritu-p.html

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/ini-bukan-kombat-yehehehe.html

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/saya-suka-gambar-ini.html

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/another-wordless-for-today.html

Kata nak piknik kan, kami pun apa lagi
Siap bawak bekalan bagai
'Port' pilihan of koz la menurut perintah Bos Kecik
Nak dekat2 dgn taman mainan ni

Kawan2,
Kalu ada yang blum sampai sini
Try la cari masa jenjalan kat sini
Ramai gak yang spend time ngan famili kat sini tau
Ada yang joging, cycling, main badminton, jalan2
Takpun
Main kat playground ni skali ngan anak2, haha!
Contoh ~ Mama la... Hikhikhikhik...! :)





Best la..!
Berpeluh gak la nak kejar2 si Zakwan ni
Pastu part yang paling tak best skali
"Zakwan jom balik, dah petang sgt dah ni..
Nanti kita datang lagi"

Huhuhu, seksa!
Bebudak, dah sampai tmpt yg diorg suka
Mana nak puas, ye tak? =P
Ada 3-4 parents gak la yang kene pujuk anak2 diorg balik
Macam kitorang jugak... Heheheeh



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

eima berkata...

o0o cyber...aku pun tak penah pegi lagi

Bionic women berkata...

macam best plak tempat ni, kalau kat taman tasik titwangsa tu, ramai sangat orang..huhu..selalu kami pergi taman kat puchong jer.

~~@lyci@~~ berkata...

ya betull.. yeyyy, alycia jawab betul hehe.. takde hadiah ker hikhik.. actually alycia mmg suka time wiken g sini.. bwk Adam main & bg ikan mkn.. pastu nak mama & papa sibuk mkn roti aiskrim hehe... nad, len x nk g cni janji2 la.. bole jumpe2 kan ;)

Pn. Zana berkata...

kat situ ek. sy ingat pun nak pegi wekend nnti. :)

maszmadi berkata...

hehe, ada bos kecik, kena la ikut kan...

mummy_ayu berkata...

samala ngan Ayu..kalu gie sini, nak ajak balik emmang adventure...
Happy weekend!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...