21 April 2011

::: LADIES DAY OUT ~ With 2 Lil' SuperHero ;) :::

Lepas jalan2 kat AEON Bukit Tinggi tu
Aunty Yaya tepon Mama tanya kat mana
Pastu Aunty Yaya ajak dtg umah sbb dia dok ngan Baby Adib je tak kemana
Kami pun terus la ke rumah Aunty Yaya @ Pinggiran USJ

Lepak2 kejap
Pastu trus kluar balik, gerak ke SACC MALL Shah Alam
Memang ladies day out la, haha!
Sebabnya Mama, Aunty Yaya n Aunty Wawa jek
Pastu ditemani 2 hero ~ Zakwan n Baby Adib

Zakwan pulak,
Pantang la nampak MPH
"Mama, Mama.. Jom pegi perpustakaan!"
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/mama-nak-pegi-perpustakaan-tak.html
Aiyak..!!! Ha, ok, ok.. Jom!
Takpe la, buku takpe.. Mainan ~ No! ;)


Zakwan dah buat macam perpustakaan sendrik dah ni, haha!
Siap lepak2 bagai ;)

Khusyuk bebeno dia, hehe...
Good boy anak Mama ;)



See.. Dah berjangkit kat Baby Adib dah, hehe
Adib pun suka buku2 gak
Siap duduk2 cam abang Wawan ;)

Terpaksa la Ibu dia cari buku jugak.... ;)

Pas kami dah shopping kat MPH tu
Nak la mengalas perut kat Pizza Hut SACC Mall
Tapi......... Sangat mengecewakan!
Servis yang Superp Lembab di abad ini!
Memang memalukan la...



p/s :
Zakwan penah kene marah kat perpustakaan
Jap ye..next entry Mama citer


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

eima berkata...

minat membaca dr kecik ...sgt bagus ...
tatau cam ne nk train fahim ...
die kejap je...pastu sebuk suruh org melukis utk die ...huhu

eB ezrin berkata...

rajin nad bejalan yer... x penah terserempak la plk kiter nih :)

mummy_ayu berkata...

wah...suka tul zakwan gie perpustakaan dia aka MPH...bagus tul minat ngan buku2....

Bionic women berkata...

Dhiya pun skang ni kalau masuk kedai buku mesti nak duduk camtu, sebab dia tengok org ramai duduk. puas jugak nak menunggu dia nak balik. abis beberpa buah buku dia telek baru dia nak balik tu pun kena umpan ngan mcd ker kfc ker,...huhu

ummiaqeef berkata...

rajinnye dia bace buku..kalau aqeef main amik je buku pastu suruh bayar, haha..

*∽ IZAN ∽* berkata...

bagusnyaa.. jalan2 pun ingat nak baca buku. memang elok beli buku byk2.. tambah ilmu.. tahan lama tak rosak compare beli mainan.. kejap je hancusss uhuhuh

btw: happy to hear Nad & zakwan enjoy tengok movie tuh ;D. izan pun tak terbawak lagi budak2 gi tengokk uhuhuhu

Katak Ijau berkata...

bagus zakwan!!
nanti satu bilik kat rumah buleh le ko buat library nad.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

bagus zakwan minat membca, kalo balqis suka buku yang berwarna, kalo hubby suka motor sport...ha..ha..berejam2 anak beranak mentelaah kat MPH

nuruleyda berkata...

Kak Nadia,
tu Aunty Yaya tu Nadila ke? lama tak dengar cerita dia. Kirim salam kat dia eh nanti!




~thecoffeeaddicts.com/blog~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...