27 April 2011

::: KAMERA BARU! Yeay! TQ Papa! :) :::

Alhamdulillah............ ;)

Mama ada bgtau kan semalam
Yang kami jalan2 ke Shah Alam Seksyen 19
Sebab nak cari barang
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/penat-tapi-best-tq-sudi-join-ga-sempoi.html
Hehehehe.....
Yang membuatkan Mama senyum sampai telinga, hikhik!
Thanks Papa, muah2x! =P
Tada......!

Canon PowerShot A2200 IS Digital Camera
14mega pixel kamera ni
Sekali dgn Battery, Charger, Wrist Strap, USB Cable, AV Cable, Manual and software CD-ROM
Pastu free memory card & casingnya skali



Walaupun bukan DSLR
Mama dah cukup hepi mepi gila2 punye la!
Sejak kamera sblm ni dah rosak
Memang amik gmbr guna HP jek
Tapi semalam PapaZakwan merealisasikan impian Mama yg 1 ni
Nak berblog pun dengan hati yang berbunga2 jek, heheheh...
Yeay, bleh bawak gi Cuti2 Malaysia, Jumaat ni! :)

Mama punya kaler itam
Kaler lain dah sold out
Mama tak kira, Mama nak jugak, hehe
Sebab dah la comey, kecik molek, ringan
Paling penting.... murah plak tu! :)
Dan bukan 2nd hand ^_^


Kawan2 rasa brape RM?
(Percaya tak kalau Mama cakap harganya tak sampai RM400? =p)

p/s :
Kalau2 ada kawan2 yg nak cari kamera ikut budget
Bleh la Mama bgtau Mama beli kat mana kamera ni
Memang puas hati






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

20 comments:

Bionic women berkata...

Nad, comel kamera tu, bagitau ler nak beli kat maner..nak cari kamera kecik letak dalam beg..
yg skang ni besor skit..malas nak bawak..sakit bahu

ummiaqeef berkata...

kamera kecik senang nak masuk dlm handbag nak g memane kan..hehe..

~~@lyci@~~ berkata...

wah.. makin hebat berblogging lah pasni hehe..

farra8979 berkata...

wah murahnye.. bawah RM400??? me pun beli kamera baru aritu... walau bkn DSLR yg penting bley masuk handbag... ^^

(Lizz) http://www.mummycute.com/ berkata...

bagus sebenarnya pakai kamera biasa dr DsLR berat nak bawak kemana2 pun susah..kalau pakai kamera biasa boleh jer nak bwk kemana-mana pun senang..pic pun cantik gak...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ berkata...

bagus sebenarnya pakai kamera biasa dr DsLR berat nak bawak kemana2 pun susah..kalau pakai kamera biasa boleh jer nak bwk kemana-mana pun senang..pic pun cantik gak...

mummy_ayu berkata...

wah..dpt camera baru..best tu.. tomie jer...ye la..camera comel2 nie senang nak bawak ke mana2...

Norazrani Maamin berkata...

mmg ngah survey2 kamera nie..murahnya kalu x sampe rm400..brape harga betul? RM399? RM359?mama bgatulah yea..mane tau bleh rembat 1..hehehe

Nana berkata...

mcm kamera opis kita
rm399 je harga dia
murah kan
14mgpx tu

zahidah dihaz berkata...

bestnya dapat kamera baru...



New Entry: Clarins free skincare trial products

MrS. F!zA berkata...

comei!!! hitam itu menawan.. kita pon bru bli kamera canon ixus gak bln lps..ekeke

mamalieyna berkata...

waaah tambh semangat la nak posing2 gini..hehe...comel dan murah...baguslah! ^_^..

Nisa' Azman berkata...

wah, bestnye dpt kamera.. ye ke below rm400? Ok gak tue... ^_^

alyyani berkata...

wow, best nye! powershot punya mmg berbaloi. kualiti gambar pun best! :D

izz berkata...

tlg jualkan camera aunty wawa buley? nak beli baru jgk~hehehe

maszmadi berkata...

hah dah dapat balik semangat nak berblog ni ngan adanya kamera ni kan.. hehe bestnyer..

eima berkata...

aku pun tak mo DSLR bagai tu ...bkn tak mampu ...mampu je klu buat secara hutang ...hahhaha
tp pyh ...berat..besar...risiko kena ragut.. tersagat kulit... silap bleh patah riuk....

aku pun suka yg kecik gini ... senang ...

hadiah papa utk mama sbb mama ade bg adek baru ...

wan nurul hezrina berkata...

aah cumil jer kamera tuh..nurulpun guna cannon..tecik muat kemana sajer bawak..just make surelah yang bettry ada..nnt nak amek moment pentg tak dok..hikhik

munna berkata...

mmg lagi senang bawa camera kompak macam ni..senang letak dlm h/b boleh ambil gambar bila2 masa je

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sebagai seorang blogger tegar...kita mmg semestinya ada kamera kompak kat dlm hanbeg atau yg leh muat poket lg bagus..senang dibawak ke sana ke mari dan senang fungsi utk rakaman terutama kalo ada perkara yg tiba2 berlaku kat dpn mata...kan..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...