27 April 2011

::: Jumpa BLOGGER @ Pasar Malam! :) :::

Ni kali kedua Mama jumpa blogger
Kali pertama dulu jumpa Ibu Imaan09 kat Alamanda
Kali ni jumpa kat Pasar Malam BSP jek, hehehhe..

Masa mula2 tu,
Mama cam perasan kan anak2 nya yg comey2 bagaikan puteri tu
Tapi tak nampak pulak maknya
Sebab yang temankan budak2 tu, ayahnya
Mama tercari2 jugak
Tapi dalam hati maybe akak tak ikut kot
Ayahnya je bawak anak2 jalan2..

Tetibe,
"Nad..!"
Aik, sape pulak la yng panggil tgh2 org ramai kat pasar malam ni?
Paling sebelah, tetibe.....
"Owh, ada maknya! Tadi tak nampak pun!"
Hehehehe....
Kat pasar malam pun jadik, kan ;)

Sape Mama jumpa?
Jeng, jeng, jeng...!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Maaf ye kak, dapat jumpa kejap je, hehehe
Pulak tu, saya tak perasan!
Muka akak lain sangat dgn yang dalam gambar, haha!
Saya memang susah nak cam orang kak, sori ye...
Comey2 sungguh anak2 Kak Yatie ni
Dah macam Charlie's Angel @ Powerpuff Girls dah, hehe

p/s : sori jugak, saya cilok gmbr akak n famili, hehe

11 comments:

mummy_ayu berkata...

memang seronok lau terserempak mcm nie...:-)..

Cute MuM berkata...

bila kita nak tersermpak?
huhuh..

Ciklinn berkata...

mmg best kan kalau dapat jumpa kwan2... ciklinn pun 1 may ni nk jumpa kawan2 blogger gak.. heheh

Bionic women berkata...

bila ler kita nak terserempak yea nad...nak sangat berjumpangan nad

syawalsimpsons berkata...

cute mum yela...sngan sue dah...ngan nad belom...tp sue nk gak la jumpe nad...

mamaqari berkata...

keciknyer dunia kn=)

mamalieyna berkata...

hikhik..terserempak gini yg best ni...^_^..tp itulah sure tak smpt nak borak2 kan..hee~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya berjumpaan, biler plak kitas nak berjumpaan gitu?bestnya nad dah preggy, nanti kasik aura kat kita plak ek

eima berkata...

aku jenis tak cam org ...huhu
kadang tu cam slalu je jumpa blogger tp aku tak brani tego

MamaYatie berkata...

hihi...nice to meet u too! kalo tak kerana cam zakwan maunya tak berani tegur..hahaa..tu la, anak2 lagi femes kat blog..kui3x.

tula, jumpa pun dah nak maghrib..tak sempat nak story mori pjg2

♥MiZz-siHa♥ berkata...

bl nak terserempak ngan bloggers nie..tp,xtau klau jmp kat luar leh cam ke x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...