20 April 2011

::: Jalan2 Uptown Shah Alam ~ BEST! :::

Mama ajak Papa gi Uptown Shah Alam
Kat Seksyen 24

Saje2 je jenjalan
Mama cakap sbg upah sbb dah jaga Zakwan masa Papa main futsal
Hikhikhik.... :)
Tapi yang sebenarnya ada menda Mama nak cari
Mama nak cari sling bag
Beli yang murah2 saja, hehehehe...
Yang penting, beg tu kaler merah makngah! :P


Zakwan ralit tgk mainan buih2 tu, hehehe
Ajak la pegi dr tmpt ni
Takdenya dia berganjak
Last2, dapat jugak dia mainan tu
Ksian, sbb dari aktiviti photoshoot aritu lagi Zakwan asek mintak2
Bagi je la... Mama blanje ;)


Mama suke kete remote control tu
Best!
Tapi Papa tak bagi beli, haha! =p



Lepas supper, kami gerak balik umah
Tengok2 sampai dah pukul 1pg!
Yang si Zakwan pulak, apa hangin nya ntah
Kul 3.30pg tak tido lagi sbb nak tgk kartun!
Adeyh, budak ni.....!!!!!!

10 comments:

Axie04 berkata...

WAH
JALAN SAKAN TU
SAMBIL MENYELAM MINUA AIR YE
HUHU
ZAKWAN GAK YANG UNTUNG DAPAT MENAN

cikmOt berkata...

dapat tak beli beg sling tu...kita pun ritu cari beg sling gak sebab senang nak bawa p travel...hehehe

eh nak p sabah ek...yey, leh kirim fm dari sabah plak...hehehe

eima berkata...

tahan nye mata die ...fahim kul 10pm dah masuk bilik skrg ni .. dah cam dulu layan kartun sampai tgh mlm ...

dulu wawan = fahim
tp bab tido je berubah .. tang menan buih ..diorg masih sama ...

♥MiZz-siHa♥ berkata...

kite pon slalu ke uptown shah alam...bnyk bag sling kat ctu..hehe

Honey berkata...

Saya ada jual bag ...

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150093274053878.280981.658833877

zahidah dihaz berkata...

tahannya mata zakwan tak tidur lagi sampai kul 3.00am tu...


New Entry: Petua mengelak pitan

LilyAzliyana@MamaZaraZareef berkata...

kite pon kdg2 rajin jalan uptown shah alam nih ngan zara n papa..ade satu kedai mkn best kat sana..pastu cuci mata tgk barang smpai kol 1-2 pagi..hihihi

MrS. F!zA berkata...

kakak kita pon ckp best up town shah alam..tp kita tk pnh try lg..dkt rumah mak kita yg kt sana jgk tu..mak kt seksyen 19

Nana berkata...

penah g sekali je
UT sini..
sememangye dah lama giler
xjejak UT

Fana Flora berkata...

saya suka sangat pegi uptown shah alam sebab ada bantal kekabu yang best tu..otak2 die pun best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...