22 April 2011

::: CUN Tapi.. Ada Jugak Yang Tak Cun, Huhu! :::

Opsss..!!
Bukan ceritanya tak Cun
Tapi kami yang nak nengok ni, ha..haha! :)

Time tu dah kul 8mlm
Zakwan pun dah ngorok baek punya
Penat sangat!
Mama pun plan la ngan Aunty Wawa nak tgk filem Cun ni
Memang kami tak rancang langsung pun
Spontan jek plan ni


Dah semangat dah ni! Haha!
Siap bawak selimut bagai utk Zakwan
Sebab Zakwan tak bawak baju sejuk
(sbb tak rancang la katakan..)



Sekali bila sampai2 jek kat kaunter
Tiket yang ada kul 11.45mlm saja
Aisey, waktu yang sangat tak CUN la bagi kami
Huhuhu...!

Tetibe Zakwan terjaga..
Cam tau2 jek
Trus layan Zalwan main kat tmpt mainan bebudak tu
Hemmmmm, at last Zakwan jugak yang hepi

At last...
Memang tak jadi tengok pun

Tu yang tak CUN tu, huhu!


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

eima berkata...

maknanye tak tgk la ek ...

MrS. F!zA berkata...

aah mknanyna tk jd tgk la kan>huhu

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

a'ah, kesudahannya, tk dpt tgk pun, huhu! kene tggu tiket free dr nuffnan gnnt la baru nk tgk...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MrS. F!zA

a'ah, uwwaaaaa!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

la tak jadi tengoklah...baru nak tanya best tak..

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Nana berkata...

dah lama xtgk
midnite
tak tahan ngantuk hehe

♥MiZz-siHa♥ berkata...

mmg xcun la jdinye tu..

ummiaqeef berkata...

la..ingatkan tgk..baru nak tanye best ke x..hehe

amiey lee berkata...

hehehe takpa hujung minggu ni g try lagi...

kta pun ingt nak g tgk wayang..tapi tunggu gaji bulan depan

mummy_ayu berkata...

oo..tak jadi tgk la yg tak cun tu..tgk preview cita nie..memang mcm best..and lawak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...