20 April 2011

:: A Big THANKS! ^___^ ::


1 birthday wish thru Birthday Card

5 birthday wishes thru SMS

18 birthday wishes daripada kawan2 blogger di entry ini

17 birthday wishes daripada kawan2 blogger di entry ini pulak

5 bithday wishes daripada kawan2 blogger di entry ini jugak

107 birthday wishes thru FB daripada
sepupu sepapat, kawan2 FB, kawan2 blogger, kawan2 sekolah & sekuliah

Pastu ada pulak yang buat special entry di sini
(Ada tak yang buat tapi Mama tak perasan?)

Terima Kasih
Saya Sayang Semua..!

^__^


p/s : rasa sangat2 bertuah ada kawan2 seperti kalian! :)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

eima berkata...

nad disayangi semua org ....

Nida berkata...

Selamat ulang tahun kelahiran.. moga diiringi kebahagiaan oleNya...amennnnn

mummy_ayu berkata...

tu la untung kawan ramai...rasa sgt diharagai & disayangi.....

mamalieyna berkata...

meh kita saling sayang menyayangi..hehe..

*psst nad..serius ke nak suh kak eina buatkan baju..tp kak eina berani ambik tempahan baju kurung je tau + baju melayu leher johor budak..tu jer..kalau serius, sms ler..^_^
nak mai umah or pos?

@e_da berkata...

syg awak juga....

MamaYatie berkata...

happy besday nad!! terlepas ler..ngeee

syawalsimpsons berkata...

mmg patut di sayangi semua....kan..ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...