14 April 2011

::: Baik TUAN POLIS! :) :::

Baik TUAN POLIS!
(Sambil tunjuk tabik)

Zakwan la tu, huhu!

Sekarang ni, kalau mintak tolong @ kasik arahan apa2
Tu la ayat balasan drp Zakwan
Zakwan ikut arahan, tp mesti mula ngan ayat tu


Contoh :
Mama : Zakwan, jom mandi!
Zakwan : Baik TUAN POLIS! (Sambil tunjuk tabik)
Trus bukak sluar sendrik, jalan pi bilik air

Mama : Zakwan, takmo main kat dapor, bahaya!
Zakwan : Baik TUAN POLIS! (Sambil tunjuk tabik)
Baru kedek2 main kat ruang tamu

Mama : Zakwan, remote tv mana? Tolong amikkan...
Zakwan : Baik TUAN POLIS! (Sambil tunjuk tabik)
Cari remote n bagi kat Mama

Hemmmm..
Zakwan, Zakwan..
Kengkadang tu terhibur gak hati
Bila tgk@dgr dia cakap@wat aksi gitu
Berbanding dulu...
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/zakwan-dilarang-tengok-upin-ipin.html

Sket, sket...
"Akuuuuuu.. jugak!"
Ni dulu la.. Masa Zakwan ligat tgk Upin Ipin



Papa : Zakwan, cepat tengok kamera!
Zakwan : Baik TUAN POLIS! (Sambil tunjuk tabik)


p/s :
Papa pun dah terikut2 Zakwan
Bila Mama SMS ~ Bang, nanti jangan lupa pi pejabat pos
Papa reply SMS ~ Baik TUAN POLIS! (Tapi tak tabik la.. Hehehe)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

eima berkata...

mana die belajar tu ek ..
huhu mcm2 wawan nih

Bionic women berkata...

cara zakwan tabik sama macam Dhiya.
Dhiya kalau ayah cik dia datang mesti tabik, kalau nampak guard pun dia tabik. haha. setiap kali keluar masuk pintu kuarters ni mesti tabik guard tu..

yg lagi lucu, kalau tanya daper nama ayah chik..Tuan Azri..haha..siap letak tuan depan.hehe (my BIL tu memang inspektor polis)

zahidah dihaz berkata...

papa pun terpengaruh dengan zakwan jugak....hehehhe...cutelah zakwan, ada2 je dia tu...



New Entry: CHEAPSKATE.COM | THE BEST DEALS IN TOWN

kekucingkatz berkata...

comel Wawan....nanti agak2 kalo jumpa Aunties ngan Uncles semua dia buat tak camtu...hehehe!!

sue zie la berkata...

best2.x sb nk tggu syafiq blh ckp.skrg dia ckp tp x fhm...hehek...

mamalieyna berkata...

hikhik..mesti comel..lg advance zakwan dr dak ayif..hehe..

aNJe a.k.a MaMa_Balqis berkata...

ha ha ha so sweet la zakwan ni, belajo kat mana tu?suka tengok gerak khas + roda2 Kl ke cam kak balqis

Myra Jay berkata...

Heheee.. Mmg terhibur ngan keletah anak kan kak, MJ je xtau bila nk ada rezeki anak..huhuuu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...