01 April 2011

:: Apa KAMI BUAT Ahad Haritu? =p ::

Sambungan daripada entry ini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/ahad-yang-best-bersama-member2-yeay.html

Memang kecoh suasana Pusat Komuniti Cyberjaya kami buat, haha!
Memang best! :)

Apa kami buat?
Hehehehehe....
Bila dah kumpul reramai
Memang tak sah la kalu tak ber FOTOGEDIX!
Hahaha! Suka, suka, suka!
Dah la sume memang pantang tengok kamera, hehe

Tapi kali ni FOTOGEDIX 'bersebab'
Sebabnya? Nanti2 Mama citer k! :)
So, layan kan dulu gambar2 ni ;)

Kami :)


Tu dia, HERO REMAJA! Ke.. MASKULIN? Haha!


I like! :)


Ni la dia, MrPhotog of da day :)
Belakang tu assistant nya yang sedang menanti hari ;)

Ni pulak, asisstant2 yang tak bertauliah, hehe


Double like! =p
Comey, belon tu kene ikat blkg dia, hehe

Korang2 yang join aritu
Korang2 memang best!
Diam tak diam dah 13 tahun kita berkawan rupanya
Semoga persahabatan kita berkekalan hendak-Nya
Sayang korang2 suma!
^_^

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

ct N honey berkata...

mmg seronok tgk gambar ni,..ikatan persahabatan itu sukar dicari ganti..

chinta... berkata...

sekali sekala kuar ngan member..best kan..

MrS. F!zA berkata...

wahhh..mcm best je..kita suka ektibiti gini.. hikhik org giler gmbr katakan..

Bionic women berkata...

bestnya..kita kengkawan dah hilang ntah kemana, ada sorang dowang jer yg masih kekal besama

mamalieyna berkata...

waaaaaaaah meriah giler..best tu..ada kwn2 yg ramai dan soprting~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...