19 April 2011

::: 820419 ~ 19 APRIL 2011 :::


Alhamdulillah...
Bersyukur ku ke hadrat Illahi
Kerna masih bernafas lagi
Pada tarikh keramat ini.........

Moga terus dimurahkan rezki, dipanjangkan umur lagi
Dan dikelilingi oleh mereka2 yg disayangi:)

Bagi mereka2 yang menetap di negeri Perak
Nikmatilah cuti sehari pada 19 April ini sebaik2nya ye, hehe...

p/s : kongsi besday ngan Sultan Perak, ate, teman seronok bebeno le.. ;)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

18 comments:

zura_habib berkata...

Selamat ulangtahun yg ke 29 ye Nad...smg sihat selalu.dimurahkan rezeki n bahagia ke akhir hayat...smg diberkati Allah swt...

syawalsimpsons berkata...

happy bufday nad yg ke...x lah di cite...ate semue dah tahu ye...huhuhuhu....yg penting nad sihat tubuh badan sentiasa baik seadanyer...n yang penting berbahagia di samping yg tersayang...baguih beno la kamu 1 tarikh ngan sultan perak ye...

ibu syafiq berkata...

HAPPY BIRTHDAY NAD...

Adyshariz berkata...

happy birthday nad..moga di berikan kesihatan dan di panjangkan umur oleh NYA..amin

Lulu caldina berkata...

selamat hari lahir....semoga panjang umur murah rezeki yew...

- SueN - MrS AzharI berkata...

hepi besday nad!!

mamalieyna berkata...

happy besday nad! moga dipnjgkan usiamu, dimurahkan lg rezki mu dan happy2 selalu okies...

waaaah cuti umum sempena besday kamo nampaknye ye..hehe..bertuah~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

Happy birthday Nad, semoga panjang umur & dimurahkan rezeki, sihat2 selalu hendaknya...amin....

mom.4.two berkata...

happy birtday nad..birthday ko mmg tak pernah dilupakan sbb sama ngan sultan perak..baru le anak perak jati namanye...

MRS. K berkata...

hepy besday Nad!
semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan berbahagia disamping keluarga..

Huda berkata...

happy birthday nad :)

@e_da berkata...

Happy besday Nad..dekat2 besday kita..semoga dilimphkan rezki dan kesihatan yg baik..aminnn

ummiaqeef berkata...

hepi besday nad! dah wish kat fb, nak wish kat blog pulak..hehe..semoga berbahagia selalu.. ;P

eima berkata...

Hepi besday nad
aku doakan ko dpt ape yg diimpikan dan dimurahkan rezeki

ummi sofiyyah berkata...

selamat ulangtahun kelahiran yg ke-29...(muda lagi tu...hehe..).. semoga sentiasa beroleh rahmat dan keberkatanNYA selalu...
p/s: pernah x sutan perak bagi hadiah kat anak perak yg sama birthday ngan dia...?? saje jer tanya...hihi..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

Happy birthday....
moga murah rezeki n sihat2 slalu...

puan nina berkata...

happy birthday mama zakwan =) semoga panjang umur dimurahkan rezeki

Pn. Zana berkata...

happay besday! Nad sama ngan sultan perak kan? sy pulak sama nagn sultan pahang. suke la sgt .:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...