08 Mac 2011

:: Zakwan Pun TAKNAK Basuh Dulu.... ::

Aritu ada terbaca kat blog Nana
Pasal menda ni ha... ;)
http://ibudamia.blogspot.com/2011/03/basuh-dulu-tak.html

Sebenarnya......
Zakwan pun sama..!!!!!! Heheehehee....
Apa punya Mama la saya ni, hehe
Tapi nak buat cemana

Asal van Poslaju datang umah
(Maknanya, Mama ada beli barang la tu, hehe)
Zakwan yg 1st sebuk2 nak bukak bungkusan
Bila tau tu baju dia,
Terus nak pakai
Takdenya sempat Mama nak basuh2 dulu, huhu!



Walaupun tengah panas, nak jugak dia pakai 1 suit!
Barang baru punye pasal :)




Baju ni la yang Mama belikan Zakwan tu
Nak rasmikan utk seswatu yang lama lagi
Tapi awal2 dah siap belikan, hehe...
Dan dah siap2 dirasmikan dulu pun, huhu!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

eima berkata...

cantek ...
harga die brape tu nk gak beli kat fahim ...

Imaan09 berkata...

aii..superhero nk g panjat gunung kinabalu ke??

BIONIC WOMEN berkata...

sama ngan Dhiya..kalau ler dia ada time pos laju sampai..memang xder maknanya nak basuh, kalau time dia tido..sempat ler mama dia basuh dulu..
cantik baju zakwan tuh, kalau papa dhiya tengok ni mesti dia nak beli. dia suka yg sporty gini...

ummiaqeef berkata...

comei la baju tu..nak g jogging ke wawan? hehehe

Nana berkata...

hehehhee
tu la
nak2 klw budak2 ni tengok baju diorang
sure dan2 tu nak tros pakai kan
xdan nk basuh2 nye hehehe

mummy_ayu berkata...

HB kat sini..
rasa2 nya sama je semuakids kot sbb anak2 Ayu pun mcm tu..pantang nampak baju baru, nak terus pakai..dulu time baby, leh la basuh dulu..dah besar nie..tak sempat la..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah cantik la baju tu ada tengok kat website leh tahan gak regenya...merah pak ngah lagik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...