06 Mac 2011

:: Update Status Di FB ~ CONFIRM! :) ::

Facebook ni bukan je tempat kita nak update
Status kita dari semasa ke semasa
Tapi jugak nak update status hubungan ;)

Cam Qi Razali yang memang confirm ada hubungan ngan Yuna ni ha,
Hehehehe..
AKHIRNYA! :)

Tak yah la nak suruh abang rambut ketak gi terjah2 bagai
Heheheheh.....


sumber : SINI

Ada member tu baru update status ~ just married
Rupa2nya memang betul baru kawen..(kali kedua)
Oppss...!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

3 comments:

mamalieyna berkata...

waah lagi cepat dan pantas berita melalui FB ye..hehe..kak eina sampai skrg kurang layan Fb..huhu..takde masa kot..hu~

Adyshariz berkata...

akhirnya...
maknanya betul la gosip ari tu kan..
moga ke jinjang pelamin la khendakNYA..

ieda berkata...

akak dah lama x layan FB .. entahlah .. xder ape2 pekdah punn , jumpa kawan2 lama punn , mereka jarang online .. soo akak malassss :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...