10 Mac 2011

::: SOALAN POOOOOP KUIZ! :::


Sepertimana yang telah diwar2kan malam tadi
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/poooooop-kuiz-hadiah-menanti-anda-nak.html

Hari ni Mama nak buat POP KUIZ!
Syarat2 sangat mudah
Tak payah susah2 buat entry bagai..
Jawab je kat komen

Hadiah takdelah sehebat mana
Tapi yang pasti bukan dari Malaysia
:)
Dibawakan khas dari nuuuuuun jauh di sana..!!

SOALAN2 adalah TERKUMPUL
Start from 10pg, 12tgh hari, 2ptg, 4ptg
Jawabla banyak mana sekali pun
Tapi 1 komen 1 jawapan ye..
Nak skip2 pun boleh, tapi disebabkan Pop Kuiz ni ikut sistem point
Maknanya
Sape banyak kali jawab dan jawapannya banyak betul
Dia la bakal menang

Kalau sambutan agak menggalakkan
Mama buat 2 hari
Hari ini dan jugak esok
Ksian pulak Mama pada Mummy Ayu
Dia kata harini dia bz (melalui komen yang diberi)
Apa2pun yang ni akan diberitau kemudian k! :)


Ok, tunggu Soalan 1 pukul 10 nanti..!!!! :)

p/s :
Hadiah2 yg ada dlm pikiran
Terasa macam nak kasi kain ela @ FM (of koz!) @ tshirt..
Hemmm best, best! =p


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

mama tisya berkata...

suka adiah bila nmpk FM..hehehehe..mcm la menang..tkpe kita cuba jwb nanti

Fadzillah Kamarudin berkata...

omak...
harap2 x terlepas pandang...
huhu...

mamaqari berkata...

wow menarik ni..lain dr yg lain=)

qieranna berkata...

alah....soklan kul 2 n 4 tak dpt follow...ader meeting..... waaaaaaaa!!!!!

eima berkata...

aku kompom join ....

syawalsimpsons berkata...

nak join..tapi 2ptg check up syawal..camno ni..jam len ok kot..

amiey lee berkata...

ok lg 10 minit...

mummy_ayu berkata...

wah..tq Nad..sayyyyaaaannnngggg mu...
harus la Ayu menjoinkan diri... muah muah!!... :-)
HB satu kat sini...

mama tisya berkata...

nk tnye kalo, yg soklan terkumpul ni paling last jwb smp kul brp...cz ada yg bergmbr kena tgk kt umh br leh teka...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...