11 Mac 2011

::: Siapakah PEMENANG Pop Kuiz? ^_^ :::

Umang ai...!!!
Penat sangat gamaknya
Nak kira2 point para peserta
Mama dah ketiduran malam tadi
Sebelum kul 12...!



Maaf sangat2 pada mereka2 yang tak sempat nak join
Ksian pulak Mama kat Syawalsimpsons & Mummy Ayu
Sue sampai gi klinik pun asek teringat2 kan Pop Kuiz ni
Huhuhu..!
Hebat gak penangan Pop Kuiz anjuran Mama
Hehehhehe...
Insya-Allah, kalu ade rezki lebih
Mama buat lagi ye ^_^
Thanks atas sokongan kawan2 sume!

Apa2pun
Pada yang sempat join,
Terima kasih banyak2
Memang ada yang sangat bersungguh2 dan bersemangat
Nak menang! Kagum Mama dibuatnya :)


So, nak tau keputusannya?
Mama kasik pas lunch nanti ya..
Sila la wat keje memasing dulu...
Kul 3 karang, dtg sini semula, hehehehhe...

Jawapan2
Mama kasik jap lagi





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

BIONIC WOMEN berkata...

eh, x sabo ler plak..hahaha

eima berkata...

aku smlm teringat lagi .. hehehe
ingat kan ade lagi soalan pas yg 7, 8 tu ..
rupeny takdak dah .. terus p lena je la pas check ngan betuikan jwpan aku yg salah baca soalan tuh ..hahhaha

Fadzillah Kamarudin berkata...

ohhh...
mesti saya salah byk punya...
huhu...

zahidah dihaz berkata...

kenapa saya tak tahu...huhuhuhu....


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

mamalieyna berkata...

langsung tak smpt main kkuiz ni..huuu~

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN
heheh..sabo,sabo..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

mmg taknak buat malam2 tau dh takde yg dpt online sgt kalu kat umha, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Fadzillah Kamarudin

tp ade jugak yg btul..thanks join ye

Nad @ MamaZakwan berkata...

@zahidah dihaz

aiseyman...terlepas pandang la tu...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mamalieyna

lenkali ek kak eina! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...