07 Mac 2011

:: Saya MENGECEWAKAN Mama Saya... ::

Hari Jumaat lepas Mama Wawan ada bagitau
Kat Aunty2 sume
Yang kami nak ke Sunway Pyramid, kan?
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/calling-calling-ok.html

Ye, kami pi sana Sabtu lepas
Mama Wawan sangat teruja!
Sebab lama tak jejakkan kaki ke sini

Actually
Tujuan asal sebab nak antar Aunty Wawa gi Public Gold
(Aunty Wawa agen jual beli emas, hehe..)

Dengan masa yang sangat terhad
Mama belek2 kat information centre tu
Pilih kedai2 yang wajib nak masuk

Malangnya
Walaupun dah listkan kedai2 yang nak pi
Mama Wawan still tak dapat jugak bershopping!
Sebab Mama terpaksa turuti kehendak Wawan
Yang 1 ini




Sebab Wawan nampak tempat yang best inilah
Mama & Papa terpaksa temankan sampai 1/2 jam
Akhirnya,
Wawan yang puas
Mama Wawan pulak yang sedih

Elok je Wawan abes main
Aunty Wawa called suruh amik dia kat ofis Public Gold tu
Ye.... Mama Wawan kecewa
Kecewa sebab tak dapat nak shopping sepuas2 nya
Huhuhu..!
~Sekian~

Ini adalah karangan Wawan (Zakwan)


Kagum tetibe
Dalam Sunway Pyramid ade ferris wheel
Hehehehe...

4 comments:

Hidayah berkata...

huhu tempat tu slalu mengecewakan kaum ibu...plan soping tak menjadik

eima berkata...

aku pun tak penah pegi lagi ..hahha even dok cni dah 7 tahun lebih

Gieyana berkata...

betui2..tpt camni mmg mengecewakan..so x dpt lah kita nk sopping puas2..

BIONIC WOMEN berkata...

aritu bawak dhiya g main2 kat sini ler..sajer nak hepikan dia...
nnti boleh ler kita gi sesama yea nad...
kita x perasan entry nad nak gi sini...camner nak perasan dah kita x buka blog kan? hehe

Anyway tq for hadiah utk Dhiya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...