03 Mac 2011

:: SAMAN Dah Settle? Tempoh Dilanjutkan... ::



Sape2 yang tak bayar saman lagi tu
Boleh la berbuat demikian
Sebabnya tempoh untuk dapat diskaun dilanjutkan lagi
Sampai 10 Mac 2011

http://mstar.com.my/berita/cerita.asp?file=/2011/3/2/mstar_berita/20110302230028&sec=mstar_berita

p/s :
ada lagi ke yang belum bayar saman lepas dah bersesak2 aritu? huhu!

2 comments:

aLeesYa's Mummy berkata...

hehehe baru je berjaya online pd isnin lepas...polis kata rakyat m'sia suka buat disaat akhir itu pasal la sume link jammm...sampai kena extend apepon TQ to PDRM sebab extend..kalu x mummy aleesya pon x sempat bayar..:p

EiJa ZaQuaN berkata...

itu la..kalau dh dilanjutkan tp masih ada lagi last minute br nak bayar tak tau la..

asben eija saman ni la yg dia bayar dulu..dpt duit bonus bulan 12 dh bayar..sbb tau kalau lengah2 nak bayar..duit pun akan abis camtu jerk..whatever pun dahulukan yg penting kan..ni kalau dh blacklist x bole nak renew roadtax br nak nangis2 nak bayar x guna gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...