11 Mac 2011

::: POP KUIZ ~ Mari Kita Tengok Siapa Yang Kena..!!! :::

Okeh,
Meh kita tengok jawapan2nya ye

Tersangat ramai yang menjawab soalan no.1!!
Almaklum, maybe sume excited nak menjawab kan?
Heheheheeh....

Sebenarnyakan.... Hehehehe..
Mama ada buat 1 kesilapan
Tentang tempoh flight tu
Aunty Wawa la ni silap kasik info!
Mama pun tak check! =p
Bila check balik, rupanya tempoh flight diorg amik masa 2 jam lebih
Mama ngaku Mama silap ok..
Maaf kawan2..!


SOALAN TERKUMPUL [1]
Agak2nya, ke manakah destinasi percutian mereka?
Jawapan : Vietnam

Ada 3 orang je yang jawab betul!!!!
Tahniah EIMA, SYAWAL SIMPSONS & NORAZRANI MAAMIN
Diorang bertiga dapat kumpul 4 mata untuk soalan pertama, yeay!

Tapi jangan risau,
Disebabkan kesalahan Mama
Sume yang menjawab soalan no.1 dapat 2 mata free :)

**********

Untuk soalan [2] & [3]
Penyertaan peserta dah berkurangan
Mungkin sebab ada yang tak bleh tgk gambar kot
Pastu mungkin kena jawab 2 soalan sekaligus, hehe...


SOALAN TERKUMPUL [2]
Agak2nya, di manakah destinasi cuti2 kami ni?
Jawapan : Pulau Langkawi


SOALAN TERKUMPUL [3]
Agak2nya, di manakah destinasi 1st honeymoon kami?
Jawapan : Port Dickson

**********

Soalan [4] , [5] , [6]
Adalah sesi yang paling tak glamer
Susah ek? Heheeh..
Baru la mencabar ;)
Ramai gak yang terkandas masa ni
Tapi ada gak yang gigih tgk entry2 lepas!!
Hebat!


SOALAN TERKUMPUL [4]
Agak2nya, Zakwan lahir ikut due date doktor kasi tak?
Jawapan : Tak ikut due date


SOALAN TERKUMPUL [5]
Agak2nya, Zakwan lahir cepat@lambat berapa hari
dari tarikh due date doktor?

Jawapan : Lambat 3 hari


SOALAN TERKUMPUL [6]
Agak2nya, Zakwan lahir tepat pukul berapa?
Jawapan : 1 pagi

**********

Soalan [7] & [8]
Ada yang tersalah faham kot...
Sebab ramai yang kasik jawapan berdasarkan gambar
Sebenarnya tak.. Tu la dia punye perangkap, heheheh...


SOALAN TERKUMPUL [7]
Agak2nya, apakah nombor plat kereta kami sekarang?
Jawapan : 7776


SOALAN TERKUMPUL [8]
Agak2nya, apakah model/jenis 'baby' baru yang kami dok tunggu2 tu?
Jawapan : Perodua Alza


Ok, sesape yang rasa diri dia menang???
Hehehehheh.....
Kita tunggu jumlah point korang nanti ye..
Kejap je lagi..
Gi lunch dulu yek! ^_^

Persaingan sangat sengit
Mungkin kah ada lagi Pop Kuiz utk tentukan pemenang..???
Stay alert ok..!
^_^


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

19 comments:

Norazrani Maamin berkata...

x sbr nak tau keputusannya...hehehe

mama tisya berkata...

ada yg tk sempt jwb..skit je point..huhuhuh

~~@lyci@~~ berkata...

betul 4 dari 7 huhu...

eima berkata...

salah 2
huhu

no.5 & 7

ingatkan due sama ngan Fahim 30.9.2011 tp fahim kuar awal ...
anak kite sebaya beza 4 hari je

Cute MuM berkata...

soalan 1 salah..
soalan 5 tue tak tahu pulak nak berapa hari..
yang lain betul..
ada can menang tak??
huhuhu..

syawalsimpsons berkata...

ala...msti x menang walau jwb soklan 123 betoi..45678..x sempat nk jwb..waaaaaaaaaaa

Nana berkata...

hehe
tak ingat plak
apa kita jawap semalam
banyak salah rasanya hehee

amiey lee berkata...

hahaha soalan 1 pun dh kantoi..soalan 2 betul ..soalan lain 3-7 tk smpat nk jawab huaaaa.... lain kali buat time kta tak busy tau huhuhuhu.

Fadzillah Kamarudin berkata...

dah agak...
salah melambakkk...
hahah...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Norazrani Maamin

sabar, sabar..hehheheehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mama tisya

alahai..sabar ye dear =p

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~~@lyci@~~

ok gak tu..at least ade markah nye, :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima
tu la pasal perangai anak2 pun dekat2 jek :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Cute MuM

jeng, jeng, jeng... :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

sue, lenkali kite wat lagi ek..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nana

hehehe..takpe la nana..ade gak point :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@amiey lee

okeh, nnt kasik tau bila tak bz ek!hehehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Fadzillah Kamarudin

heheheh..tkpe, lenkali cube lagi :)

EiJa ZaQuaN berkata...

semalam sempat buka blog mama zakwan..
tp x sempat nak jawap pun sume soalan..huk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...