10 Mac 2011

:: POOOOP KUIZ! ~ Berakhir 12 Malam Ini ::

Mekaseh sume...!
Tak sangka pulak penyertaan sangat2 menggalakkan!
Tak sangka pulak sebegini ramai!

Ponin pale eden dibueknyo!


Pada mereka2 yang tak sempat join
Especially Mummy Ayu, maaf byk2
Tak dapat nak buat Pop Kuiz utk esok la...
Pop Kuiz yang seharian hari ni pun
Mama dah pening kepala
Apa lagi la esok, huhu!

Tapi takpe, sesape yang belum join
Atau nak mencuba naseb lagi
Sila la ke link2 ini
Mama tutup sessi jawab2 soalan kul 12mlm ini

4 comments:

mama tisya berkata...

nk tnye kalo utk entry soklan tu lebih dr 1 soklan cthnye soklan 2 & 3 jawapan tu kena bg 1 komen 1 jawapan or 1 komen bg 2 jawapan trus???

syawalsimpsons berkata...

nad...nnt wat la lg...sue tertinggal soklan 4, 5, 6, 7, 8,...sebok celebrate bufday budak tecit 2...dah 2 hantar dier g klinik...2 x dpt join...setengah je...g klinik pun dok PK...camno nak join ni..klo camni..hehehhehe

mummy_ayu berkata...

uwah..tak dpt nak join..pagi2 dtg opis bukan blog Nad, tgk..tak sempat nak join..sempat soalan 1 jer..
it's ok..tgk 1st question pun dah ramai yg join..memang la penin..tak pe, lain kali ayu join la..
apa pun all the best tuk semua yg join!!!

mummy_ayu berkata...

uwah..tak dpt nak join..pagi2 dtg opis bukan blog Nad, tgk..tak sempat nak join..sempat soalan 1 jer..
it's ok..tgk 1st question pun dah ramai yg join..memang la penin..tak pe, lain kali ayu join la..
apa pun all the best tuk semua yg join!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...