08 Mac 2011

:: Pink, Pink, Pink... YANG MANA 1 PILIHAN HATI? ::

Again...? Yes, please... =p

Mama suka mintak pendapat kengkawan
Sangat2 membantu, hehehehe...
Mesti ada kengkawan yang bosan kan? ;)
Ye la, MamaZakwan ni asek tanya2 je
Ntah beli ntah idak...
Hehehehe... part tu, biarlah rahsia :)
Sampai masanya akan terbongkar jua, chewah! =p

Nak tnya ni....
Kepada mereka yang suka kaler pink @ pun tidak
Tolong Mama ek, heheheeh
Kalu kengkawan la kan.....
Kengkawan suka pink corak yang mana 1?

[PINK ~ 1]

[PINK ~ 2]

[PINK ~ 3]

[PINK ~ 4]


Saje je sesuka ni, hehe...
Mama memang ade yang berkenan di hati dah pun
Cuma nak tau pandangan kengkawan pulak cemane...
v^_^v



** gambar2 baju, Mama pinjam from SITU dan SINI **

** ada tak rasa2nya yang tanya, Mama ni memang suka beli aju online ke? =p **


19 comments:

ummiaqeef berkata...

pic no.3..corak abstrak,hehehe..

MRS. K berkata...

no. 3 kot!

mamalieyna berkata...

i like no. 2 first!

i like no. 1 too..

then, no. 4...last no 3...hehe...

cung la semua nad, mmg nad suka beli online ni, yelah sendiri pun niaga online..hee...

Mama Zharfan berkata...

wah, cantiknya!! me nak beli gak :) me berkenan yg no 1 tu :)

BIONIC WOMEN berkata...

pink 1 cantik sangat...sulam kat leher tu timbul sangat..tapi kalau tangan dia macam pink 2 tu lagi cantik

pink 2 tu macam suram skit, tapi kalau suka corak yg minimalis pink 2 tu sesuai..

pink 3- bese2 jer

pink 4- terlalu simple, nampk x berapa kemas perincian maniknya

itu pendapat saya...

BIONIC WOMEN berkata...

eh Nad dah baca entry nih:

http://violetgloves.blogspot.com/2011/03/dhiya-khairina-dah-3-tahun-hadiah.html

fuadnis berkata...

kite suke pink 1..:-)

sitinuraffizza berkata...

mama! fza pilihkan utk mama pink corak yg 1st! hihihi
*bestnya asyik shoping baju je. jeles tol~ :)

@e_da berkata...

pink 4

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ummiaqeef

tu la..abstrak pastu ade 1 bunga tulip besar..cam cantek je kan, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

taste sama ngan ummiaqeef :) kite pun suka gak, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mamalieyna

kite dh tau dh taste kak eina camne..suke yang tak banyak bunga ek..heheeh..

bukan ape kak eina, kalu ngan papazakwan ni susah sket la kalu pilih2..kalu lama lagi dia bising, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Mama Zharfan

kak suzie try la usha2 kat blog tu, hehe....saya pun suke yg no 1 :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

wah,suke eily punye komen.. :)
details! :)
thanks!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

baru bace la eily..thanks!
cemane tah bleh terlepas.. :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@fuadnis

heheh..ramai yg suke no 1 tu :)
kite suke jugak :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@sitinuraffizza

fiza, mane ade selalu..kadang2 jek, huhu!fiza pilih no 1 gak ek..hehe..ok kite suke jugak :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@@e_da

cantek kan eda.. dia mcm dual tone..cam menarik gak..harga pun ok =p

farra8979 berkata...

alamak, me loike pink... cam cantik pink no.1 tu jek.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...