31 Mac 2011

:: PENTING Semasa Ber BLOG ::

Agak2 kawan2 apa dia agaknya ye...?
^_^




Kamera...!!!!
Yup, memang salah satu yang sangat penting!
Kalu takde kamera, takde la gambar
Kalu takde gambar, entry jadi cam tak complete
Mama tak reti kalu nak berblog tanpa gambar ni
Takut orang tak paham apa Mama nak sampaikan, hehe

Tapi masalahnya skrg....
Kamera dah nyawa2 ikan!!!!
Ape ke hey nye yob..!
Ntah la.. Slalu jatuh gamaknya, huhu!

Adoi, riso dah ni..
Jangan la tetibe rosak plak..
Abes la!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

takpe takpe...beli je baru..hehehe...

izwa pun x bleh hidup tnpe hp & kamera tau....:)

haslina berkata...

pink gitu. lawak seh.
betul tu gambar mmg penting bangat dalam berblogging ni.
;))

EiJa ZaQuaN berkata...

sokong sgt..mmg penting pun kamera bila nak berblog ni..

eija mmg kamera sntiasa ada dlm beg.

nyawa2 ikan..nmpknye dia minta gnti baru la tu..heheh

amiey lee berkata...

SETUJUUUU.......
hahahah nad..kamera kita lagi la dh masuk icu..boleh guna tapi screen pecah huaaa rasa nak nagis aja..skrg bergantung pada camera tepon sepenuh nye..smpai tak tau ada bapa ribu gmbar dlm tu.. nak transfer sikit punya payah huaaaaaaa

Nureen berkata...

betoi3x.. nureen pon x reti klau berblog tanpa gambo.. camera tue merajuk kot kak.. hehee

Anamarza berkata...

Memang blogger tegar la eik klau tak bleh lari dari kamera...bila la saya nak rajin ambil gambar ni, kena ambil aura nih (*_-)

Coretan Terkini: Letak animated twitter bird terbang dalam blog.

mamalieyna berkata...

101% setuju~ kak eina kalau takde camera, aduhai sengsara...mmg n3 WAJIB ada gambar, baru meriah.....~ hehe..

Axieda'great berkata...

Almira asyik main camera mama
sampai gambo jadi ijau je
huhu
meong dah camera tu

kayyana berkata...

tu namanye die minta kamera bru kot..

~~@lyci@~~ berkata...

btul2.. kamera kena bwk kt mana2 kan.. risau kalau xde kamera dlm beg,, dh jd macam mamarazzi lak rase hehe..

Anah berkata...

yup, camera mmg pnting..tp camera anah pn sama, gmbar asyik kabur je..tunggu masa je tu..

aqishah berkata...

beli baru... hihihiii

BIONIC WOMEN berkata...

setujuuu..kamera amat penting..haha
eily pun x pandai buat entry tanpa gambar.nak jugak letak wlau sekeping.

1 ag yg penting ialah internet aka bodben..kalau ada gambar tapi bodben hampeh. xleh wat cerita jugak..macam eily ler

mummy_ayu berkata...

sgt setuju..aset penting untuk kita para blogger nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...