17 Mac 2011

::: Pencarian Yang MENGECEWAKAN Di IKEA :::

Malam tadi bersemangat Mama bersiap nak pi IKEA
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/sayonara.html

Dah siap buat list nak beli barang apa
Siap survey harga secara online lagi
Memang berkobar2 la kata orang, haha!

Tapi hasilnya?
Mengecewakan..... Uwaaaa...!!!!
Nape?

[1]
Zakwan sangat la buat perangai!
Dengan masa yang sgt terhad nak bershopping tu,
Nak kena melayan kerenah dia plak, umang ai..!
Memang mencabar kesabaran!

[2]
Barang yang Mama cari dan memang semangat nak beli tu...
Dah HABIS!!!!
Sedih banget!

Mama nak sangat beli ini... Dah abes! :(

Tggl display jek! :(

Ni pun nan ado! :(

Yang ni pulak takde kaler merah!!!!!!!!!


Pengabis nya, balik dengan tangan kosong dan kecewa
(Dalam hati, Alhamdulillah.. Takde kuar duit malam td, haha!)



Huhu...
Layan kan ajela gambar2 ni ye
Gambar budak buat perangai malam td

Sampai2 trus nak duduk sofa ni
Papanye pun tumpang 2 kaki =p

Sume ceruk nak masuk!




p/s:
Lenkali dengar cakap PapaZakwan
Cari kat tempat yg dekat2 dulu
Baru pi tmpt yg jauh2 gitu
Sekarang..... Padan muka! ^_^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

16 comments:

syawalsimpsons berkata...

xpe la...sue pun smlama g tempat yg jauh nak bl barang syawal..alih2 x da..sedey je...en asbeen dah gelak2 tunjuk best dah..mmmmmm

cikbedahlaser berkata...

zakwan x minta gelongsor tu ke mama? nasib baik...

Pn. Zana berkata...

huhu. cian nye x dpt ek. sy pun suke yg lemari 1st tuh. murah dh kan?murah tuh cepat hbs tuh. :) Ammar pun sama melasak kalu g mall. ni x pernh g bawk die ke ikea. hehe

~~@lyci@~~ berkata...

hehehe.. tension kan kalau kt beria2 anak buat pangai lak... ms tu mmg muka muncung jer huhu..

pstttt... nad, yg PB tu mmg bole buat ansuran 100 sebulan.. kalau berminat just sms @ caling @ emel me yer..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

sama la kite sue...
papazakwan siap ckp "ha, tu la..."

Nad @ MamaZakwan berkata...

@cikbedahlaser

ade cikbedah...papazakwan yg layan..mamazakwan dh jalan2 cari brg dulu dh, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Pn. Zana

sbb murah la cepat abes tu pn zana...
yilek, kosong! sedih jek..huhu!
rase2 die ade simpan lagi kot ek?hehhehe...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~~@lyci@~~

mmg pun alycia, muncung sedepa dh ngan zakwan smlm, hehe...

eh, ek?nnt apa2 kite emel ek =p

T@sh Sch@ berkata...

mesti dalam hati papazakwan kata 'alhamdulillah .. bagus zakwan ..
selamat poket papa' heheheh

oklah tu nad .. mungkin akan datang akan ada product yg lebih menarik dr yg dh abis tu kan kan kan

eima berkata...

o0o cam tu ek ikea...huhu sedey ...

zakwan penat ke nape ...
slalu budak klu die penat je buat hal cam fahim la .. semua tak kena ..asek nk ngamuk je ...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@T@sh Sch@

mmg papazakwan cakap gitu kot..sbbnye..asek senyum smpi ke telinge jek smlm, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

a'ah..penat la tu..dia dh nak tido..kalu nak tido mmg zakwan akan jadik terlebey aktif!

ummiaqeef berkata...

bestnye g ikea....baju zaquan same ngan aqeef...hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

ummi aqeef : sbb aqeef pakai la mamazakwan nak jugak tu, hehehe...

munna berkata...

teringin nak ke IKEA yg famos amos tu... kat sini takde .. sedihnya huhuhuuuuwaaaa

Nad @ MamaZakwan berkata...

@munna

meh la dtg kl cuti2 malaysia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...