18 Mac 2011

:: Penangan POP KUIZ MamaZakwan :) ::

Semuanya gara2 POP KUIZ yang Mama buat minggu lepas
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/point-tertinggi-pop-kuiz-adalah-milik.html
Tahniah pada yang menang, ye! :)


Actually Mama sangat2 la terharu
Sebab ada kawan2 yang sudi join
Nak2 pulak sanggup tgglkan keje buat sementara waktu
Janji dapat join POP KUIZ Mama tu, huhu!
Ada pulak sampai teringat2 walaupun masing2 ada hal yang perlu diselesaikan
Giler terharu!
Sebab ramai yang kasik sokongan
Korang memang da best la! =)

Cam CuteMum
Sanggup tu ketepikan tender kejap
Janji dpt join
Tak caya meh tgk sini
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/03/penangan-pop-kuiz-mama-zakwan.html
Sangat2 terharu ma...!
Tapi berbaloi la, sbb CuteMum antara yg dapat point tertinggi :)



Sue aka SyawalSimpsons pulak
Sampai teringat2 sambil2 nak celebrate besday anaknya
Sampaikan terpikir2 masa pi klinik utk check-up si Syawal :)
Huhuhu..!
Tu lebih penting Sue, hehehe...


Eima pulak lagi la..
Balik2 umah check lagi ade soalan utk versi malam ke idak
Pastu sampai betulkan jawapan lagik
Adui mak, sampai gitu skali ye penangan Pop Kuiz tu, hehe...


Apa2pun,
Mama memang seronok & terharu
Tapi jangan la sampai abaikan kerja2 korang pulak tau!
Riso nnt lain pulak jadiknya
Yang tak sempat join...
Ada rezki nnt, Mama buat lagi ye
Join reramai Ok! :)
Thanks korang! Muuuah2x! ^_^

Ada sesape lagi ke yang serba tak kena gara2 Pop Kuiz Mama? =P

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

eima berkata...

ptt nye aku ptt ucap terima kasih dear .. sbb ko dah byk bg aku hadiah .. utk aku...utk fahim ...

thanx bcoz be a good fren ...
even we ever meet ...

love u dear!!

Nana berkata...

kita xdan nk jawab seme
rasanye ada yg tak sempat jawab
tak pon main taram ehhee

Cute MuM berkata...

sebab pop kuiznya dalam satu hari..
kalo dua tiga hari ok sikit kot..
apa2 pon bagus kuiz nie..
hadiah dah diterima..
cantik sangat..
nanti hari raya ingat nad..
hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kita sokong wat GA...pop kuiz pun sokong gak tapi tak de masa nak belek2 tu tak semedang je tak join...wat contest la plak nak join hadiah NAd semuanya superb

Adyshariz berkata...

tahniah tuk yg menang..sha x sempt nk join..bz ngan tugas dan assigment..huhu

mamalieyna berkata...

tak aci..kak eina pun tokleh join sebab............hee...kt opis susah la..hu~

apapun game gini best eh..meriah sambutan kawan2.. ^_^

MamaYatie berkata...

dahsyat tu penangannya..akak smp sini time tu dah soklan ke 3 kot..tp tu la..mmg tak dan nak kejar..

SyUhAdA berkata...

mmg hebat la pnangan sis..
hehe..
syu x smpat join ari tu..
tp tringat jgk la nk join..
tp dah x smpat..~~

maszmadi berkata...

tahniah pada yang menang...
x sempat join ler, x pasan pon, tapi update pasal popkuiz tu ada baca gak.. huhu

cikpuanhady berkata...

hehe..jangan taktau pepagi isnin tu memang duk tunggu..siap sedia untuk berperang..ekeke..ni my tq entry..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/03/lagi-rezeki-di-bulan-mac.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...