24 Mac 2011

:: Ngape MAHEY Bebeno... (Kenapa Mahal Sangat) ::

Tu dia..
Siap Mama translate kan lagi tu, hehehe...

Aritu masa kami pi amik buah durian kat Anjang Riza
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/rezekinikmat-terima-kasih-sahabat.html

Kami singgah makan kat Kedai Bun-D
Owner nya penyanyi Bandi Amuk tu
Kedai nya kat Seksyen 7 Shah Alam
Ni 1st time kami pi
Saje2 la nak try
Kami bawak la Anjang Riza skali
Kebetulan Anjang pun tak makan malam lagi
Memang langkah kanan la ye, Anjang, hehehe

Ni la Anjang Riza
Yang tolong bawak kan doghoyan dr kampung tu, hehe...


Bun-D Bistro & Cafe

Owner ;)


Tapi bila nengok kat menu
Ngape la mahey bebeno!
Yang kami order Nugget utk Zakwan, Char Kuey Teow utk Anjang
Air teh ais, soya cincau & longan cincau
Harganya nak dkt RM30!
Nugget aje 6 ketul dah RM5

p/s :
tp ye tak ye jugak kan?
dah la owner nya artis
kedainya pulak kat seksyen 7 yang mmg sesak ngan penduduk
memang standard harga nya gitu la kot, ye tak?
Mama ni lelebih pulak, huhu!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

Cute MuM berkata...

boleh tahan harga nya kan..
nak wat camner..
dah makan pon..
bayar jer lah..
hihi..

Nana berkata...

eh kita baru je usha2 kedai ni
ari ahad lepas
amrul la
dia kata dia penah lepak sini
ngan kwn dia
dia tak kata lak mahai hehe
agknye dia mnm je kot hehe

Bionic women berkata...

boleh tahan harganya ek...
makanan dia best x nad???
kalau mahal tapi best xper ler..
yg lagi sakit hati, mahal tapi x best

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Cute MuM

hahahah! tu la paseynye..
yg gi memandai2 makan kt kedai tu sape suruh, heheheheeh

dah makan, bayo aje la :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nana

minum jek ok lagi kot nana...
kalu part makan kot harganya gitu
tak tau le
tak belek2 pulak menu nya aritu

takpe la..
dah 'selamat' dah pun heheh..
tu la dia kalu tak biase makan2 kt tmpt mahal
biase gi mamak je, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Bionic women

sedap la kot..abes je zakwan ngan anjang riza makan, huhu!

naseb baek le..

maszmadi berkata...

dah masuk kedai, dah duduk, dak tengok menu, x kan nak cancel kan..... makan dan bayo jerk la.. huhu

Amy Syaquena berkata...

boleh tahan juga harganya ye! dah makan kalau x makan leh blah je..sabar je la dah terlajak pun huhu~

Hanis Azla berkata...

sbb ada nama, harganya pun berganda kot..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@maszmadi

tu la pasalnye, huhu...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Amy Syaquena

hehehe..a'ah..takkan nak kluar tanpa bayar pulak kan..
dh makan dh pun..
lenkali kene beringat ni, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Hanis Azla

huhu, gitu le gamaknya...

amiey lee berkata...

heee nak g try jugak...ingt nak g makn kt kedai amy search dulu huhu...

tapi yg best mkn kt kedai sul yahya..murah pun murah sodap pun sodappp

Mama Zharfan berkata...

jrg tmpt murah kat kl tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...