24 Mac 2011

::: NAK TANYA... Mase Couple2 Dolu2 Ada LAGU TEMA Tak? :::

Hahahaha!
Dah macam drama @ filem pulak kekdahnya
Hehehehe....


Takde la lagu tema sangat pun
Tapi kalu dengar lagu tu je
Sure teringat pasal couple korang
Ada tak?
^_^

Kitorang ada =p
Tau tak lagu Tercipta Untukku ~ UNGU?
Memang suka sangat2 lagu ni
Kalu terdengar lagu ni sure teringat kat PapaZakwan
Hahahaa!
Lawak la pulak.. Malu pun ado.. hehehe..






Tapi lately ni
Lagu Anuar Zain ~ Sedetik Lebih tu memang berhantu la
Dengan suaranya yang sedap tu
Pastu nyanyi pulak lagu slow gitu..
Memang layan habes!
Kalu naik kete, tetibe ade lagu tu
Mama cakap,
'Ok senyap sume.. Lagu Mama ni...'
Pastu sume senyap, haha!

Bila lagu Papa berkumandang pulak
Turn Papa pulak cakap gitu
Nak tau tak apa lagu Papa?
Hehehehehe
Lagu Adira ~ Ku Ada Kamu
^_^

Korang pulak?
Jom la share2..
Kengkadang kalu teringat kisah dolu2 ni
Sure tetibe tersenyum sendrik ;)
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

Fadzillah Kamarudin berkata...

dulu masa cinta lagu hindi...
alisha chinoi tajuk sona sona...
memang otulah lagu kami...
lani lagu i gotta feeling black eyed peas...
=)

mummy_ayu berkata...

sweet nye..
Ayu pun suka bgt lagu anuar zain tu and ayu pu kata lagu tu lagu ayu bila kuar..he he he...
lagu kenangan masa cinta cintun dulu...emmm....tak ingat tajuk la..tapi lagu omputih la..

amiey lee berkata...

cik nad oii... hahaha wak ni wat teringat kisah lama la...hahahahahah

ada ada..kalau g karaoke memang tak penah missed lagu nih..heee

kenangan manis ko dn aku takkan terkubur
duri ranjau dlm bercinta lumrah duniaaa....
syg menyanyang saling percaya
punca kasih berpanjangaaaaaaann...
uwooowoooo

poyossss kan..hahahahahahah menggedik je kitorang ni :p

~emmie~ berkata...

takde la Nad...:(

bercinta jarak jauh... sekali-sekala jer najib ada nanyi untuk emi..dalam phone.. macam-macam lagu dia nyanyi.. rindu plak nak dengar najib nanyi.. wpun suara dia x sedap...ahahaha...

Sidratul Muntaha berkata...

aahha
makcik tak ingat la lagu tema kitaorg dulu
ahahhaha
klu lagu adira tu..
leh la geng dgn setot..
mmg itu ler lagu yg dai dok apal ari2 masa memula tukar nursery
huhuh..
ada kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
andai ayie esok lalit akan tuntuh
layan kan jerlah..

ummiaqeef berkata...

lagu 'the reason' (hoobastank)..

BIONIC WOMEN berkata...

Masa bercinta dulu, pernah tujukan lagu sudirman kat hubby..
"kau tiba bagaikan pelangi......lalala"

Pastuh masa malam akad nikah tu, lepas jer akad nikah hubby sms..
lagu iris..pastuh tiap kali Anny
mesti dia sms lirik lagu tuh..

eh, kita pernah tujukan lagu adira tu kat hubby..ada kat nota FB kita..hehe

ADEEYA berkata...

Hihi suka lagu tercipta untukmu lirik dia sangat best :)

mamalieyna berkata...

hee...sedang memikir ni..byk sgt lagu..hee..

tp lagu kau tercipta untukku tu cam something lah.. ;)

Imaan09 berkata...

haahahh..kelakar plak papazakwan suka lagu adira..tp lagu anuar zain tu mmg gila berhantu..
mm, lagu tema ms bercintun..banyak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...