21 Mac 2011

:: Memang SYiOK Bila Balik Kampung :) ::

Salam
Apa khabar kawan2? :)


Ni citer balik kampung lagi
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/cuba-teka-kami-nak-ke-mana.html

Weekend baru ni kami balik kampung
Balik belah Mama pulak, hehehe ;)
Atok & Nenek Zakwan rindukan cucunya
Aritu tak puas, sbb penat baru balik dr Vietnam
Maka kami pun balik la..
Ksian pulak kalau tak dituruti..

Zakwan pun bukan main seronok bila dpt balik kampung
Memang berkepit dengan Atok & Nenek aje
Bangun2 tido cari Nenek
Nak2 dekat tido cari Atok pulak
Masa makan nak dok ngan Atok
Nak buah rambutan, mintak kat Nenek
Memang Mama & Papa dapat rileks sket la, hehehehe

Zakwan pun kemain
Tak penah2 pakai selimut
Elok je pakai bila balik kampung aritu
^_^

5 comments:

eima berkata...

mesti sronok wawan kan ...
rindu sgt ngan atok nenek die tu

syawalsimpsons berkata...

ALAMAK...tido cam gaya syawal la..hheheh...mmg best pun klo dpt tido kat KG kan..nyaman saja...

ADEEYA berkata...

Hehe kat kampung kan mesti lah sejukk tu pakai selimut :D

BIONIC WOMEN berkata...

kat kg sejuk kan??
tido best jer, selimut xleh xder..
kita pun dapat balik kg minggu lepas, macam heaven jer..

ummiaqeef berkata...

same la ngan aqeef. kalau balik kg johor mmg nak ngan atok je..penat atok nak dukung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...