09 Mac 2011

:: MASA GI SHOPPING, Zakwan Suka....... ::

Tak kira la gi mana
Giant ke, Alamanda ke, Tesco ke, Jusco ke...

Kalau ada replika umah ni
Zakwan mesti berlari2 nak tengok
Pastu mula la wat ayat teruja dia tu
"Uuu... Wow... Waaa...!"
Cam paham jek Zakwan ni, hehehe :)


Pastu lagi 1...
Kalau ade pameran kete
Suka bebeno la nak mintak 1 price list tu
Nengok nye idak la dia paham
Tapi suke nyebuk
Ye la, Papa pun kalu gi mana2 asek amik 1 gak, haha! ^_^


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

11 comments:

MRS. K berkata...

eceli nad dok mana eh? selalu pegi alamanda.. huhuh

zura_habib berkata...

mcm kt alamanda ajer:-)

~emmie~ berkata...

ehehe... bakal arkitek nih nad.. tak pun gantikan mama dia jadi QS..;)

EiJa ZaQuaN berkata...

seriusly..sama ngan perangai my zaquan..
dia mesti terjah rumah contoh sbb bukannya ape..dia suka tgk kereta mainan yg ada dlm garaj rumah contoh tu..

hadiah gantian dr mama zakwan k.eija dh terima ye..tenkiu..:)

BIONIC WOMEN berkata...

eh sama ler macam Dhiya..
Dhiya siap berangan lagi, kete papa letak sini, basikal Dhiya letak kat sini, meja letak kat sini, katil kat sini..mungkin dowang suka tengok menda2 kecik jadi perhiasan tu kot..
Dhiya pernah kata, umah kita mcm ni ker, papa? terdiam ler papanya..
dalam hati mamanya berkata
"bilalah agaknya kita nak ada umah sendiri nih" hahaha

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

kite dok bandar saujana putra..nak pi alamanda senang sket..straight je..ikut skve :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@zura_habib

teett..!!salah la zura, hehe..ni kat giant putra heights je :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~emmie~

bior zakwan ikut cam papa dia la mi, hehehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@EiJa ZaQuaN

kak eija..!!sejibik sejibun zakwan la tu...!tgk kete mainan yang ade je sebenarnya..

ek?dh smpi ek? heheh..welkam :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

dhiya ni mmg bijak la eily..die jenis perati je sume benda kan..pastu, bile kuar soklan, mmg tak terjawab la papa dia, hehe

AshAnas berkata...

sy pun suka tgk umah kecik2 cmni... dr dulu sampai skrg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...