02 Mac 2011

::: Mana Nak Cari KALER PURPLE? :::

Malam tadi kami ke Alamanda, Putrajaya
Setelah skian lama tak pi, huhu!
Pegi pun atas 1 sebab...

Mama ni kalu ada menda yang Mama nak cari
Sampai berhari2 la Mama dok teringat jek
Last2, ajak Papa gi Alamanda
Cari apa yang Mama teringin bebenor tu

Apa kebenda yang Mama tak leh lupa tu?
Mama nak cari Tshirt Papa & Zakwan

Nak kaler UNGU / PURPLE
Memandangkan Mama banyak baju kurung kaler purple
Nak la cari utk Papa n Zakwan, kasik sedondon :)
Tapi baru la tau......
Susahnya la nak cari untuk lelaki ni
Nak2 kaler ungu pulak
Adeyh...!

Kalau ada pulak
Cam tak berkenan
Bila ada yang berkenan, takde saiz pulak

Bila dah frust gitu,
Papa cakap......
"Takpe, nanti kita pi Jusco Bukit Tinggi pulak..."
Hehehehhe...
Suka, suka, suka!
Suka bila Papa yang ajak.. :)


Ops... takmo gini ye... Hehehehe


Mana la nak cari ni ye kawan2...?
Untuk Zakwan pun payah bebeno...Huhu!


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

Cute MuM berkata...

baju purple lelaki memang susah nak cari.. uyun yang minat purple nie pon tak pernah dapat belikan baju Daddy sedondon purple..

MRS. K berkata...

saya beli tshirt polo.. klu kat alamanda beli kat parkson... ade je. baru tengok jumaat lepas

Nana berkata...

nak try carik kat giordano
dlu masa kita kawen
kita g giordano borong thsirt pepel tuk adik lelaki hehehe

zahidah dihaz berkata...

kita serupa sis...saya pun duk cari warna unggu..kemeja untuk ayah....ada jumpa semalam, tapi tak de size pulak...tension betul...huhuhuh...


HB satu di sini...


New Entry: Termakan ulat? Yurk!

Nad @ MamaZakwan berkata...

cutemum : tu la pasal..susah la..kalu kaler biru tu senang jek kan..hehe..

Nad @ MamaZakwan berkata...

mrs k : oo ek? awat la tak jumpa pun smlm huhu! harus terjah balik semula ni...

Nad @ MamaZakwan berkata...

nana : giordano ek? wokeh! thanks..nanti kite ajak papazakwan terjah :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

zahidah : susah banget kan..ada berkenan takde saiz pulak, uhuhu! sama la kite...

Katak Ijau berkata...

FOS....
esp. store yg besar la..
kat Curve ke..MV ke..OU ke...

mamalieyna berkata...

memang susah kan nad..kak eina pernh wat misi mencari gini..tak ketemu jua..huu~ kaler pepel ni limited betullah..

Gieyana berkata...

betui ckp Nana tue..ritu sy cr kt Giordano.

mmg peminat purple gak sy nie..hihi

Nad @ MamaZakwan berkata...

naim ~ gud idea! tak terpikir, huhu! tenkiu, tenkiu, tenkiu.. :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

mamalieyna : huhu, tu la pasal..pastu papazakwan pulak cam cerewet sket..tu lagi payah tu, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

gieyana : kalu dah 2 org ckp tmpt yg sama, bukan harus lagi dah ni...wajib terjah! :p thanks kak gie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...