07 Mac 2011

:: Mama Pulang Dengan Senyuman... ::

Lepas dapat bershopping! :)


Tadi memang Mama biarkan Zakwan yang berbicara
Hehehhehe
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/saya-mengecewakan-mama-saya.html

Lepas amik Aunty Wawa kat ofis Public Gold
&
Lepas tak dapat shopping kat Sunway Pyramid
Papa tak suke kot tengok muka Mama monyok je
Papa tanya nak pi mana lagi
Mama taktau nak pi mana dah..
Aunty Wawa ajak pi Subang Parade
Memandangkan kami sume tak pnah pegi
Kami pun terjah je

Best jugak pi Subang Parade ni
1st time gi, tgk tmpt nya kecik tapi selesa la jugak nak bershopping
Papa pun suka
So, lepas ni bleh ajak Papa gi sini lagi
Heeheheh...

Mama pulak tambah suka sbb walaupun tak dapat shopping byk2
Tapi dapat jugak la membeli sket untuk Zakwan
Dapat 2 helai baju ni ha..
RM40 utk 2 helai
Jadik la..... ^_^


Jalan punya jalan
Jumpe pulak orang2an kaler biru ni
Kami pun tak lepaskan peluang utk bergambo
Haha!

Mula2 tu tgk nape la takde sape nak amik gambo ngan diorang ni
Lepas je kami bergambo,
Berduyun2 orang dtg nak bergambo
Malu rupenye ye.. Heheeh..
Takde yang mulakan dulu kot ;)


Diorg ni berkaler biru
Sebab nak promote Celcom punye barang
Biru yang rendah tu asek berjalan2 jek
Salam la, kaco budak la


Tapi biru yang tinggi tu statik je
Kaco cemane pun dia statik jugak
Buat lawak pun, maintain je tegak
Lepas Papa bergambo ngan yang tinggi ni
Papa sesaje buat lawak,

"Eh, ko pakai sarung tangan untuk potong rumput ke?"

Hahaahha, Lawak!
Tapi org biru tinggi tu tetap tak layan
^_^



Badut pun ade...

Mama seronok tak Papa dah bawak jalan2 kat sini?
Seronok....... Tapi tak puas!!!!
Nape?
Sebab nak cepat
Pakwe Aunty Wawa nak sampai dah all the way from Penang!
Huhuhu..!


Tak suka la shopping dlm keadaan nak cepat!
Kawan2 suka tak?


p/s :
~ Tak puas jalan2, ari Ahad Papa bawak pi Jusco Bukit Tinggi pulak, hehe.. Suka!
~ Alhamdulillah, follower dah pun cecah 800 :)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

eima berkata...

wawan tak takut ke ... rileks je muka die ..klu fahim mau ney die sepak org tuh tak pun die larikan diri ...

fahim tak mo dah dok dlm buggy

BIONIC WOMEN berkata...

Kenapa gi subang parade x roger2..leh ler datang umah...
nnti kalau gi sana jangan lupa calling2 tau

zura_habib berkata...

habib tkt giler kalu menda2 mcm nie...maskot pun dia tkt..bestnya shopping...

ummiaqeef berkata...

kalau dogi org kuning. kalau celcom org biru pula yek? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...