04 Mac 2011

:: LAGI 5 ORANG Jek.... Siapakah? v ^_^v ::

Tak sabar rasanya! :)

Lagi 5 orang,
Follower blog SUPERHERO MAMA ni nak cecah 800!
Lagi 5 orang jek lagi..... ^_^
Suka, suka!



Walaupun takde la sehebat
Blog Anje @ Kak Suzie yang dah cecah riban2
Tapi bagi Mama
Jumlah follower ni pun buat Mama bersemangat nak berblog
Walaupun Mama tau, yang jenguk2 blog Mama ni
Takde la seramai / sejumlah dengan total follower tu
Tapi takpe, Mama tak kesah! :)

Apa2pun......
Thanks kawan2 sekalian! :)
Kawan2 memang BEST!



p/s :
Sedih tak...
Kalu tetibe tengok follower blog kita
Berkurangan walaupun sorang?





5 comments:

Myra Jay berkata...

ye la. mesti la sedih. tapi x kisah le. atleast masih ada lagi yang sudi follow kita ni, kan:)dan yg pnting sudi baca entri kita.

Mama Zharfan berkata...

congrats in advamce :)
me pun followers baru je cecah 2k just now :) :)

me click HB!

ummiaqeef berkata...

bestnye...tahniah!

Izan Ishak berkata...

tahniah mama, izan pun nak folo belog ni lah...

klik HB jugak ye~

amiey lee berkata...

As salam nad..wahhh best nye... blog ni best kan yg jauh dekat kta leh kenal....

hee takut kt luar bla terserempak tak knal plak..malu2 nk tegur..kalau jumpa kta jgn malu2 nak tegur..tegur aja..ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...