08 Mac 2011

:: KASIH PAPA Untuk ZAKWAN ::

Kasihnya ibu membawa ke syurga
Kasihnya ayah kekal selamanya....


Aritu (4/3/2011) Zakwan kan genap 2 thn 5 bln
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/04-10-08-04-03-11-sudah-2-tahun-5-bulan.html

Mama ade sembang2 kosong dengan Zakwan aritu
Bunyinya cam status Mama kat FB ni :


Papa baca status Mama tu rupenya...

Actually Papa nak beli masa weekend
Tapi dengan Mama2 skali tak teringat langsung!
So, malam tadi Papa ajak gi Giant Putra Heights
Pi beli kek yang Zakwan idam2 kan tu

Walaupun Papa penat, balik keje pun lambat
Plus, Papa tak berapa sehat
Sebabkan Zakwan, Papa gagahkan jua
Huhuhu!

Zakwan pilih kek kat Resipi Rahsia ;)


3 of us :)

Mama seronok tengok Zakwan hepi
Walaupun tiap2 tahun Mama & Papa belikan kek besday utk Zakwan
Tapi Zakwan tak penah merasa nak tiup lilin
So, malam tadi
Papa tunaikan impian kecik Zakwan tu
Sebab selama ni, Zakwan asek tiru dr citer2 kat tv jek
Ksian pulak kat Zakwan


Zakwan yang semangat nyanyi lagi happy birthday to u
Sampai berkepak2 tangannya, haha! :)



Semangat Zakwan tiup lilin, hehe.. :)


Bukan Zakwan jek yg dpt,
Mama & Papa punye pun ade, hehe...

Sebenarnya kami mana sambut tiap2 bulan pun
Kali ni je cam tergerak hati sebab seronok tengok Zakwan excited
Tu je...


To Papa, thanks Papa...Wawan sayang Papa! ~ Zakwan

** sedihnye saya, follower dah kurang sorang, huhu! **
takpe2, hidup mesti diteruskan +_+



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

15 comments:

eima berkata...

hahahah agak² bersembur tak air liur wawan ... klu fahim kompomnye...
teringat ari ahad lepas waktu celeb8 besday atok + atok retired fahim jd tukang tiup...hhahhaha

asek bandingkan wawan ngan fahim je kan ...huhu

AshAnas berkata...

bestnye die dpt kek besday, hehe...

@e_da berkata...

seronoknya... sedap2 tgk kek tu.. paling seronok tgk zakwan happy kan..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eima

agak jugak la, haha!
a'ah slalu bandingkan diorg berdua kan..sbb diorg sebaya ^_^

Nad @ MamaZakwan berkata...

@AshAnas

huhu, seronok banget dibuatnye :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@@e_da

tu la..kite pun ikut jadik seronok kalu anak2 seronok, kan? :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kelako la zakwan ni cam tengah bca mentera je rupanya...anak kesayanagn papa ye sama lah cam balqis ///HB**

CiK Jue aka ibu FarisYah berkata...

pandai wawan...

BIONIC WOMEN berkata...

memang seronok tengok anak2 hepi..
Ada skali tu, bebrapa bulan yg lepas..(wah mcm cerita lak)
Dhiya tido petang, then bila terjaga dia kata "mama, dhiya nak kek u yu"...tetiba tau..
mesti dia ngigau...sampai malam mintak kek u yu...
last2 gi kedai kek berhampiran, beli small slice bagi puas hati dia...
kerana anak diturutkan juga..haha

kekucingkatz berkata...

alah..comel nyer wawan nyanyi berkepak...hahaha!!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ekekekekeke..cam bomoh plak ye, hehe..a'ah, anak kesayangan papa ni..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@CiK Jue aka ibu FarisYah

mekaseh aunty :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

tu la eily, anak sorang lagi ni, bleh la diturutkan selagi mampu..tggu le dah 3-4 nnt, hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@kekucingkatz

tu la..rugi tak amik video =p

Farra Dhelina berkata...

hpy bday wawan!!

so swt clbrtion ni... mirza sbtu ni genap 3thn..cepatnya masa berlalu.. haih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...