29 Mac 2011

:: Kami Yang MERAH... Mak Ngah! ^_^ ::

Nape kalu kaler merah, mak ngah dapat nama?
Glamer sungguh mak ngah
Ntah2 selalu tersedak
Bila ada orang cakap,
"Amboi, merahnya.. mak ngah!"
Hahahaah..!
Mak ngah sape? Sesape la... Heheheheeh...

Weekend aritu kami 1 famili pun sedondon kaler merah :)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/family-merah-mak-ngah-p.html
Sebab ape?
Sebab nak pi kenduri sahabat baek
Encik Zaim & Puan Zaza @ Shah Alam
Tapi... Nape pilih merah?
Ntah...!
Sebab Mama suke! Hahaha!
Kebetulan la pulak, sama ngan penganten, hehe..

Mama & Zakwan :)

Uit! Tak suka gambo ni..
Tapi nak letak jugak, huhu!

Tu dia... Hero Malaya suda marii... Haha!

See.... Dah start malu2 plak! Geram!

Sampai ke dapur Zakwan kena kejar dek mamarazi, haha!

Mana Papa?
Papa ada.. Papa pun merah jugak
Tapi Papa takde mood masa ni
Ada 'seswatu' terjadi yang buat Papa bad mood
:(

Dugaan sungguh sebelum nak pi kenduri tu
(nanti la Mama citer, huhu! tak best!)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

18 comments:

ummiaqeef berkata...

huhu..xde baju merah kalau maroon tu ade la..mmg mak ngah btl ni..hehe

MrS. F!zA berkata...

kita pon suka merah! kalo pakai merah tu rsa mcm membara je smngt..kekeke

syawalsimpsons berkata...

X PELA PAPA BAD MOOD..JANJI MAMA N ZAKWAN HAPPY...

amiey lee berkata...

wahhh mengancammm merah tu..huhu suka gak merah...

suka suma kaler..

nad nnti kta email kan yang soalan2 warna tu ye.....

Nad @ MamaZakwan berkata...

@ummiaqeef

huhu, maroon takde.. ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MrS. F!zA

btul la fiza, kite pun sama..trase semangat sket..hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@syawalsimpsons

tak best gak sue, huhu! tak leh nak ajak jenjalan tmpt lain nnt, eheehe

mummy_ayu berkata...

wah..in red..suka2...napa ngan papa? apa jadi....

zahidah dihaz berkata...

teringin nak ada baju merah mak ngah jugak....hehehehe



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

BIONIC WOMEN berkata...

gambar no2..zakwan nampak cepender..hehe

naper lak ngan papa zakwan???
mesti sebab kereta nih?? lelaki kalau bab mood ni sebab kereta atau duit...itu yg utama..hahaha

MamaYatie berkata...

huhu...smp ke sofa merahnya...

Nad @ MamaZakwan berkata...

@amiey lee

heheh..ok, kite tunggu :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mummy_ayu

huhu, sedih... ;(
nnt kite citer ek

Nad @ MamaZakwan berkata...

@zahidah dihaz

nnt jgn lupa carik tau! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@BIONIC WOMEN

bukan cepender la aunty eily..
tu getah sluar zakwan, hheeh
getah die kaler pinky ;)

eily mmg pandai bab teka2 ni, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MamaYatie

pe nak buat...mmg peminat fanatik merah, hehheheeh

~~@lyci@~~ berkata...

hohoho... mmg merah betul makngah... alycia pun suka pakai color merah..

Nad @ MamaZakwan berkata...

@~~@lyci@~~

merah sgt ek?ekekekke..1st time pakai ni, cam segan pun ade..menarik perhatian ramai ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...